Selecteer een pagina

In Nederland heeft 1 op de 6 werknemers burn-out klachten en is stress beroepsziekte nummer 1 volgens de cijfers van het TNO. Als ik aan een cursist bij aanvang van mijn training vraag of hij weet hoe hij zijn hoofd rustiger kan maken, dan is het antwoord meestal nee. Terwijl meer rust stress en uitval voorkomt en ook vitaler en productiever maakt.

Projecten

Daarnaast mislukken 70% van de projecten binnen organisaties, voornamelijk door weerstand van medewerkers, blijkt uit diverse onderzoeken. Reden te meer om vanuit een basis van rust je medewerkers mee te willen krijgen voor meer betrokkenheid

Resultaten van meer rust:

  • 10x meer focus (wetenschappelijk onderzoek)
  • 25% meer winst (commercieel marktonderzoek)
  • 40% minder stress (uit wetenschappelijke proeven)
  • 51% productiviteitsverbetering (bron: Psychology)

In 1 dag een rustiger hoofd

Die 116% is trouwens het resultaat van mijn training In 1 dag een rustiger hoofd. Zoveel rustiger werd het gemiddeld in het hoofd van de cursisten. Met geregeld individuele uitschieters van 250%.

Vaardigheid

Daarnaast weten ze ook gemiddeld 88% beter hoe ze het zelf rustiger kunnen maken. Die vaardigheid leren ze om tijdens hun werk in te zetten. Schattingen zijn dat je 4x meer energie krijgt bij een rustig hoofd. Dat is dus flink meer vitaliteit!

Wil jij met je organisatie ook In 1 dag een rustiger hoofd? Kijk dan hier of mail info@saskiachatillon.nl.