Medium consult door Saskia Chatillon, medium en life coach

Medium Consult

  • Ben je toe aan echte antwoorden in je leven?
  • Heb je interesse in mediumschap?
  • Ben je benieuwd naar je overleden dierbaren?

Graag bied ik je mijn excuses aan, in verband met grote drukte (vol tot half mei) worden er tijdelijk geen nieuwe consulten afgesproken.

  • Wil je meer rust en inzichten? Ben je toe aan het ontwikkelen van je intuïtie en jezelf? Binnenkort kun je mijn online training volgen.

Wat cliënten zeggen

Lees wat mensen vertellen na hun medium consult.

Heel hartelijk dank voor het consult, ben er zooo blij mee.

Ik heb inmiddels de geluidsopname afgeluisterd, superfijn, ik hoorde weer dingen die ik alweer vergeten was, kon het nu veel beter interpreteren, mijn dochter heeft vanmorgen geluisterd, vond het ook prachtig, herkende nog beter aantal dingen van mijn moeder/ haar oma dan ik.

Ben ook zo blij dat mijn schoonmoeder kwam, hier had ik helemaal niet op gerekend.

Ik gun dit iedereen!

L. d.R.

Mijn bezoek aan jou heeft mijn leven veranderd, mooier gemaakt. Ik kan geen woorden vinden die kunnen uitdrukken hoe groot het kado is wat jij mij gegeven hebt met je consult.

Een kado wat ik de rest van mijn leven bij me zal dragen en me zal helpen bij het grote gevoel van eenzaamheid wat ik vaak ervaar.

Ik wil zeker nog n keer terug komen. Verder heb ik iemand die naar aanleiding van mijn fantastische ervaring ook graag een afspraak met jou wil maken.

Ik zal de opname koesteren en nog vaak willen beluisteren. Dank je wel voor dit grote geschenk.

J.G.

Na een interview gelezen te hebben in het lievelingsblad van mijn moeder de Libelle en na veel wikken en wegen een afspraak gemaakt en wat is dat een goede keuze geweest!

Via Saskia Chatillon kreeg ik antwoorden en bemoediging, meer dan waar ik op gehoopt had.

Saskia, wat ben je een integere, lieve vrouw, dankzij jou en dit consult ben ik veel stappen vooruit gegaan. Ik raad iedereen aan die met verdriet en vragen zit omtrent overleden dierbaren om naar Saskia te gaan!

Dankjewel❤️

Lineke

Wat mooi en warm verwoord, dank je wel.

Dankbaar de kans te krijgen om met je overleden dierbare te kunnen communiceren via jou.

Voor even was ik weer een met mijn mannetje alsof hij er echt was en niet alleen met zijn ziel.

Bedankt voor de lach en traan. De antwoorden en bevestigingen.

P.E.

Het medium consult heeft me diep geraakt.

Ik werd bevestigd in dingen van vroeger thuis, die ik wel wist maar gevoelsmatig moeilijk kon toegeven en toelaten.

Saskia heeft deze dingen respectvol overgebracht en voor mij behapbaar benoemd. Daarmee zijn veel vastzittende emoties vrij gekomen.

De zorgvuldigheid waarmee zij de boodschappen en adviezen aan mij heeft doorgegeven, maken voor mij dat ik met plezier en in positieve zin verder kan in en met mijn leven.

L.M.

Ik heb het medium consult als heel prettig ervaren. Ik vond het spannend, omdat ik dat nog nooit eerder had gedaan. Maar na een cursus bij jou had ik er alle vertrouwen in dat ik bij jou op de goede plaats was.

Het heeft me rust gegeven. Ik heb het bandje al diverse keren afgeluisterd met familieleden en een goede vriendin. Iedereen vindt het “mooi” en ontroerend.

Mijn dochter en haar twee pubers wilden ook precies weten hoe het was. Mijn kleinzoon van bijna 14 bracht het prachtig onder woorden:

“Oma, ik ben zo blij dat dood niet gewoon dood is, maar dat er toch nog iets is.”

G.K.

Graag bied ik je mijn excuses aan, in verband met grote drukte (vol tot half mei) worden er tijdelijk geen nieuwe consulten afgesproken.

Wil je meer rust en inzichten? Ben je toe aan het ontwikkelen van je intuïtie en jezelf? Binnenkort kun je mijn online training volgen.

Tarief, adres, online & garantie

  • Een medium consult (in de praktijk of per skype) kost 65 euro inclusief btw, inclusief mp3 opname van het consult. Deze krijg je per mail toegestuurd.
  • Consult in de praktijk, Hofstede 26 in Berlicum van 45 minuten. Opname als mp3, gratis per mail aan je toegestuurd.
  • Consult via skype of facetime van 45 minuten. Online kunnen we ook een medium consult hebben, als dat handiger voor je is.
  • Garantie: wanneer je het eerste kwartier van het consult aangeeft niet tevreden te zijn, dan stort ik nog dezelfde dag het bedrag terug (zowel in de praktijk als online).

Mediumschap

Het medium consult kan over jou gaan en waar je tegenaan loopt, zoals bijvoorbeeld je werk, je relatie, je familie of ervaringen van vroeger die je nog dwars zitten. Het kan ook over een andere situatie gaan waar je inzicht over wilt.

Daarnaast is mediumschap ook: contact maken met overleden personen. Een consult kan dan gaan over een overleden dierbare en de band die jullie hadden. Het is belangrijk dat je dan informatie krijgt die specifiek is. Het zal dus door jou herkend worden als bewijs.

Verantwoordelijkheid

Een medium consult is liefdevol en opbouwend en het geeft je inzichten waar je mee verder kunt. Een consult gaat niet over toekomstvoorspellingen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw leven en de keuzes die je daarin maakt.

Doel

Een belangrijk doel van mediumschap is bewijzen dat er leven is na dit leven. Je overleden dierbaren leven door als spirit, met hun ziel en herinneringen maar zonder lichaam. Ze weten hoe het met je gaat en geven je ook graag een behulpzame boodschap.

Zo werkt het

Een medium kan zijn of haar energie verhogen en een spirit (overleden persoon) verlaagt zijn of haar energie iets en concentreert zich. Zo kan er contact zijn en informatie worden gestuurd en ontvangen.

Bewijs

Zeggen dat je overleden oma er is bijvoorbeeld, en dat ze van je houdt is geen bewijs. Daarentegen is vertellen over je oma en noemen dat ze in het buitenland heeft gewerkt terwijl jij weet dat het klopt, wel bewijs. We gaan er dan van wel uit dat ik je oma niet ken en dat je deze informatie dus ook niet hebt genoemd.

Meer cliënten aan het woord

Ik heb er over het algemeen een erg goed en fijn gevoel aan overgehouden.

Het is echt súper dat je zelf opnames maakt. Ik heb er ondertussen enkele malen naar geluisterd. Mijn vader was pas overleden en is nu daar, in die andere energie, samen met de mensen waar hij het meest van hield tijdens zijn leven.

Dat op zich is al geweldig om te ontdekken…

Het medium consult gaf me ook het geruste gevoel dat het klopt wat ik zelf voel en denk: als ik overlijd word ik weer de energie die ik was en wordt het weer zo prachtig en heerlijk als vroeger, voordat ik geboren werd.

Laatst ben ik naar mijn zus gegaan, we hebben niet vaak contact met elkaar. Ik vertelde al snel dat ik naar een medium was geweest. Ze was er heel benieuwd naar! Nadat ik het consult liet horen, hebben we elkaar echt gevonden. We hebben afgesproken dat we er samen voor gaan zorgen dat we elkaar vaker gaan zien. Zo zie je maar eens waar een medium consult toe kan leiden!

Mijn dankbaarheid is groot. Het is heel bijzonder wat Saskia doet en wat ze kan… ze raakt harten!

E. v.d. V.

Hartstikke bedankt voor het toesturen van het consult.

Ik heb het consult ontleed en ik ben tot de conclusie gekomen dat je in (nagenoeg) alles gelijk had. Het enige wat niet helemaal klopte was de relatie. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat het soms moeilijk is om exact door te krijgen wat de relatie is tussen die spirit en de cliënt.

De overige 99.9999 % had je goed, dus je hebt je kwaliteiten absoluut bewezen. Ik heb de opname aan m’n echtgenote laten horen en zij is enorm onder de indruk.

Saskia ik wil je enorm bedanken voor je hulp. Ik heb inmiddels al meerdere mensen verteld over die wonderbaarlijke reading die ik van je heb gekregen en er is al minstens 1 iemand zo enthousiast geraakt dat diegene ook een reading bij je gaat boeken.

Ik heb zoveel respect voor je, ondanks je moeilijke jeugd ben je een warm liefdevol mens geworden, gebrand om anderen te helpen, net als een engel.

L.S.

Nog bedankt voor de fijne reading. Ik ben het nog aan ‘t processen maar wilde nog even laten weten dat het echt een cadeau was.

Heel mooi en het voelde ook heel aards op de een of andere manier. Bijzonder hoe raak sommige stukken waren.

C.D.

Dank je wel voor de opname. Gisteren al een keer terug geluisterd.

Het was erg verrassend dat mijn moeder er was maar de manier waarop was zeer herkenbaar. Bedankt voor je zorgvuldige en liefdevolle sessie.

E. v.d. L.

Ik vond mijn reading heel prettig. Het gaf mij meer zelfvertrouwen in mezelf en ook in mijn intuïtie. Het gaf mij ook rust.

Het was ook heel fijn in jouw huis. Het was veilig en vertrouwd. Bedankt.

D.N.

Het medium consult in het algemeen is zeer nuttig geweest. Het heeft me nog meer bevestigd in wat ik al voelde. En het heeft me ook die duw in de rug gegeven die ik altijd wel nodig heb. B.V.

Ik wil bij deze je alsnog bedanken voor ’t toesturen van de opname, heel fijn en ben opnieuw verrast dat er zoveel gesproken details blijken te kloppen.

Ik heb genoeg info om mee “aan de slag te gaan”. Lieve groet.

S.A.

Graag bied ik je mijn excuses aan, in verband met grote drukte (vol tot half mei) worden er tijdelijk geen nieuwe consulten afgesproken.

Wil je meer rust en inzichten? Ben je toe aan het ontwikkelen van je intuïtie en jezelf? Binnenkort kun je mijn online training volgen.