Consult

Heldere inzichten plus een
maatwerk techniek naar rust

Twijfel

Je moet nog zoveel doen

Je hoofd is soms net een kippenhok. Dat gekakel ook de hele tijd. Meestal weet je goed wat je wilt, maar nu twijfel je. Ligt het aan jezelf? Wat moet je met deze situatie? De emoties gieren door je heen. Het lijkt wel of hoe meer je iets voelt, des te drukker je hoofd wordt. Je dacht dat je best in balans was, maar op dit moment ben je het even kwijt. Het kost allemaal veel energie en je moet nog zoveel doen.

Innerlijke rust

Stel dat je een helder advies zou krijgen. Dat geeft direct al meer overzicht. En dat je weet hoe je je hoofd rustiger krijgt. Dan maakt het minder uit wat er gebeurt in je leven. Want dan weet je dat je ermee om kan gaan. Je pakt stress aan en zorgt zo voor meer energie en focus. Met meer innerlijke rust kun je makkelijker kiezen wat het juiste is voor jou. Je zelfvertrouwen groeit en je vertrouwt meer op jezelf en op je intuïtie. Dit scheelt tijd en gedoe. Ook ervaar je dan dat je er niet in je eentje voor staat, omdat je intuïtie zorgt voor verbinding met diepere energie en wijsheid.

Mijn consulten

Talenten

In een consult geef ik je inzichten en help ik je naar meer rust. Ik maak contact met je diepere zelf, je ziel. Ik kijk intuïtief met je mee naar wat er speelt bij je. Natuurlijk merk ik alleen op wat je wilt laten zien. Ook noem ik je talenten en sterke kanten. Dit sterkt je zelfvertrouwen en herinnert je aan je eigen kracht en wijsheid.

Ziel

Als je wilt, benut ik mijn gevoeligheid en stel ik me open voor andere zielen, jouw dierbaren. Ik geloof dat elk mens in dit leven komt met een ziel en dat het lichaam is als een jasje dat je aantrekt. Bij het overlijden trek je dit jasje weer uit, maar je ziel is er nog, met alle herinneringen en liefde. Als je hiervoor open staat, maak ik contact en is het de bedoeling dat ik dingen noem van je overleden dierbare die je herkent. Natuurlijk zonder dat je zelf informatie geeft. Ik ervaar contact maken altijd als een liefdevolle verbinding, maar het is niet iedereen zijn cup of tea en dat is prima.

Ontspanning

Sowieso geef ik je een simpele maatwerk techniek naar ontspanning op basis van jou en je huidige situatie. Deze helpt je om meer innerlijke rust te ervaren. Zo krijg je meer verbinding met jezelf en je intuïtie. Dit is handig om snel door te hebben wat er speelt en om makkelijker met het leven mee te bewegen.

Consult

Het geheim
van innerlijke rust

Ik help je graag naar meer rust

Resultaten van een consult

Meer innerlijke rust

Inzicht in jezelf en je situatie

Maatwerk techniek naar ontspanning

Besef van je talenten en sterke kanten

Verbinding met je eigen wijsheid en met de bron

werkwijze

Praktisch

  • Hoe: Online via Whereby of live op locatie bij mij in Berlicum (Noord-Brabant)
  • Dag: op woensdagen
  • Tijd: 60 minuten
  • Prijs: 80 euro (incl. btw)
  • Opname: je kunt het consult opnemen met je telefoon om het nog eens terug te luisteren

Omdat ik intuïtief werk, geef je me vooraf geen informatie. De laatste 10 minuten van het consult heb je de ruimte om je vragen te stellen. Maar vaak zijn deze in het consult al beantwoord.

 

Afspraak

Wil je heldere inzichten met een maatwerk techniek naar ontspanning? Graag help ik je verder met een consult.

Ik geloof dat elk mens in dit leven komt met een ziel en dat het lichaam is als een jasje dat je aantrekt

Saskia is voor mij een collega die vanuit haar bevlogenheid, enthousiasme en zorg voor haar cliënten in staat is om je te laten ZIJN, precies die wie je echt bent. Vanuit haar contact met de ongeziene wereld laat ze je niet alleen weten dat deze wereld bestaat maar ook voelen opdat je het zelf kunt beleven en ervaren. De heling en wijsheid die hier van uitgaat is wonderschoon. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen, wanneer je er aan toe bent je wereld te openen voor dat wat je nog niet kende en wist.

Hester van der Zee, Praktijk De Zee

Het consult heeft me diep geraakt. Ik werd bevestigd in bepaalde dingen, die ik wel wist maar gevoelsmatig moeilijk kon toegeven en toelaten. Saskia heeft deze dingen respectvol overgebracht en voor mij behapbaar benoemd. Daarmee zijn veel vastzittende emoties vrij gekomen. De zorgvuldigheid waarmee zij de boodschappen en adviezen aan mij heeft doorgegeven, maken voor mij dat ik met plezier en in positieve zin verder kan in en met mijn leven.

M.L.

Ik heb het consult als heel prettig ervaren. Ik vond het spannend, omdat ik zoiets nog nooit eerder had gedaan. Maar ik had er alle vertrouwen in dat ik bij jou op de goede  plaats was. Het heeft me rust gegeven.

 G.vd H.