Selecteer een pagina

Heel herkenbaar. Zelf doe ik ook graag iets op mijn eigen manier. Ik luister wel, ik leer graag, maar daarna maak ik er mijn eigen ding van.

Zoals bij mediteren. Ik begon er op mijn 14e mee en heb inmiddels al zoveel manieren toegepast. Sinds een aantal jaar weet ik wat goed werkt, met mooie resultaten: meer energie, beter slapen, meer geduld, meer inzichten en een betere intuïtie.

4 Blokken

Maar één ding weet ik nu: klakkeloos iemand volgen lukt me gewoon niet. Heb jij dat ook? Super. Want voor jou heb ik de training Intuïtief Mediteren gemaakt, waarbij je jouw meditatie persoonlijk kunt samenstellen. Je krijgt een basis van 4 blokken, die je steeds kunt variëren. Het zet je intuïtie aan en tegelijk laat het je op gevoel mediteren, win-win dus.

Tijd

En die tijd? Geen punt, je krijgt er de pdf bij: ’20 Tips om tijd voor meditatie te creëren’.

Zelf samenstellen

Heb je al wel gemediteerd maar stop je meestal na een tijdje weer? Logisch, vaak past de manier van mediteren dan niet helemaal. Maar als je op gevoel je persoonlijke meditatie kunt samenstellen, dan maak je het je eigen. Je gaat ermee spelen, het wordt makkelijker en leuker. Intuïtief Mediteren geeft je een basis van vier blokken, die je zelf kunt samenstellen. Steeds opnieuw weer, intuïtief zoals het bij je dag past. En die is nooit precies hetzelfde. Heb je een vraag over meditatie? Stuur me een bericht op Saskia@saskiachatillon.nl.

Dit is wat je bij de training krijgt:

  • 5 ondertitelde video’s met een simpele uitleg
  • 3 mp3’s met meditaties van 1, 3 en 5 minuten ter inspiratie
  • 2 pdf’s (hoe je tijd creëert en wat de voordelen zijn van mediteren)
  • prijs: slechts 47 euro excl. btw

Bestel de training hier: www.saskiachatillon.nl/intuitief-mediteren