Selecteer een pagina

Veel mensen stuiteren koersloos door het leven met een hoofd als een flipperkast. Hun gedachten tollen heen en weer en ze weten eigenlijk niet op welke koers ze kunnen varen. Wanneer je niet goed weet wie je bent, of wat je talenten zijn en wat je missie is, dan krijg je last. Last van stress bijvoorbeeld. Het gaat wringen. Wat is nou de beste baan voor mij? Doe ik wel wat het juiste is? Hoe krijg ik de passie weer terug voor mijn bedrijf? En hoe kan ik eindelijk eens echt relaxen?

Al deze vragen krijg je met een druk hoofd niet beantwoord. Stress levert alleen maar nog meer vraagtekens op. Gesprekken en focus-technieken zijn alleen maar nog meer to-do items. Het enige dat werkt is deel 1 van navigeren: je lijf laten ontspannen.

En nee, op de bank ploffen en op een schermpje scrollen is niet ontspannen. Als je jezelf aan zou sluiten op een EEG-apparaatje zou je dat merken. Je hersengolven zijn nog veel te actief. Kansloos, die echte ontspanning.

Wat je wel kunt doen is een simpele techniek die je naar je lijf brengt. Wandelen bijvoorbeeld. Rustige spieroefeningen. Je ademhaling verdiepen. Kortom: begeleiding. Gun je dit jezelf?

Neem contact op info@saskiachatillon.nl.