Opleiding mediumschap

Als Organisatie voor Mediumschap geef ik samen met mijn collega Stef een driejarige Opleiding tot Medium (start 15-9-2018) en een eendaagse workshop Kennismaking Mediumschap (op 16-2-2019).

Wat studenten zeggen

Lees wat mensen vertellen na onze workshop mediumschap.

Jullie hebben een enorme schat aan kennis & ervaring, zowel in overlap als verschil. Ik vind jullie ook heel betrokken, jullie zien wat er speelt bij deelnemers.

Heel goed was ook jullie combinatie in energie en dat jullie ervaringen van deelnemers ook op een ander niveau kunnen uitleggen (leren op metaniveau).

A. v.d. V.

Iedere vraag werd uitgebreid beantwoord en de te leren stof werd begrijpelijk gepresenteerd en uitgelegd. Goed vond ik ook het respect voor elkaar.

E. v. H.

Er is duidelijkheid, ruimte om te oefenen en om vragen te stellen. Ik vind jullie ook beide rustgevend.

L.v.d.M.

Heel goed vind ik de rust, passie, aandacht en ruimte die jullie gaven. Er is aandacht, een veelzijdigheid van oefenen, ervaren en een goede kennisoverdracht.

L.C.

Ik vind jullie integer, open en inspirerend. Ook heb ik me heel welkom gevoeld. Jullie zijn twee heel andere maar heel fijne persoonlijkheden.

K.S.

Het gevoel dat alles kan en als het me niet lukt, dat daar ook een reden voor is. Er kan niets mislukken.

Jullie stralen rust uit en nemen de tijd om samen te kijken naar de hele groep.

A.D.

Saskia en Stef, nog heel hartelijk bedankt voor de mooie, leerzame, harmonieuze dag!

Ik heb van elke minuut genoten!

V.M.

Ik heb op een veilige manier kleine stapjes kunnen zetten zodat ik voorbij mijn weerstand en angst heb kunnen komen.

Jullie hebben me vertrouwen gegeven en ik vond de rust die jullie uitstralen ook fijn.

M.v.d.B.

Ik vind de intentie, zuiverheid en oprechtheid van jullie goed. Ook: de inhoud, oefeningen, de sfeer en de goede opzet.

L.Z.

Jullie zijn duidelijk in woord en gebaar en ook zeer goed ingespeeld op elkaar.

K.T.

Ik heb jullie workshop heel erg gewaardeerd en zeer positief ervaren. Het heeft me gebracht wat ik ervan hoopte.

Het smaakt naar meer!!

B.d.K.

Workshop Kennismaking Mediumschap

Deze workshop geven we op zaterdag 16 februari 2019 opnieuw. Let op: max. 12 deelnemers.

Opleiding tot Medium

3-jarige Opleiding start 15 september 2018

Een brede opleiding met aandacht voor de verschillende aspecten van mediumschap: mentaal mediumschap en trance mediumschap.

Persoonlijke aandacht

In een kleine groep van maximaal 12 studenten krijg je volop aandacht voor jou en je ontwikkeling. Je kunt veel praktisch oefenen en je vragen stellen in een veilige en betrokken omgeving.

Persoonlijke docent

Je kunt je per jaar inschrijven en je krijgt een persoonlijke docent die 1 op 1 contact met je heeft, in persoonlijke begeleiding, mail en belcontact. 

R

Passie voor spirit

We delen graag ons enthousiasme voor de spirituele wereld met je. Allebei zijn we opgeleid door leraren van het Engelse Arthur Findlay College. Daarnaast hebben we allebei een lerarenachtergrond.

Voor wie is de opleiding

Voor mensen die medium willen worden. En ook voor ondernemers of dienstverleners die hun gevoeligheid willen inzetten om beter te presteren.

Flexibele instroom

Je kunt instromen als er plaats is, op het moment dat je het wilt. Het derde jaar starten en eindigen we wel samen op een vast moment. In dit jaar wordt er relatief meer aandacht gegeven aan trance.

Aanbod

Mentaal mediumschap, trance (healing & speaking), fysiek mediumschap (verkenning), je energieveld versterken, mediteren, geschiedenis van mediumschap, theoretische modellen, praktische toepassingen, geïnspireerd spreken en ethiek

Data

De 11 lesdagen voor het opleidingsjaar 2018-2019, zijn op zaterdag van 10 tot 17 uur: 15 sept, 6 okt, 17 nov, 15 dec, 19 jan, 9 feb, 16 mrt, 13 april, 18 mei, 8 juni, 29 jun.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in Sleeuwijk (NB). Utrecht, Breda, Tilburg en Den Bosch liggen op 30 minuten rijden. Arnhem, Eindhoven en Amsterdam hebben een reistijd van 45 minuten. Parkeren is gratis.

Vaak gestelde vragen

Kun je mediumschap leren dan?
Intuïtie hebben we allemaal en mediumschap werkt daarmee. Wanneer je het zesde zintuig wilt ontwikkelen, is het alsof je een spier traint die steeds sterker wordt. Door oefenen en leren word je er steeds beter in. Ook als je gave van nature erg aanwezig is, is het nodig om je te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk gebied, maar ook door je contacten met de spirituele wereld te verbeteren. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk bewijsbare informatie te geven die klopt.
Is het niet eng om je open te stellen voor de spirituele wereld?
Juist niet. De spirituele wereld is een wereld van liefde. Zowel ik als mijn collega ervaren dagelijks de pracht en de wijsheid van spirit. Door onze gaven te ontwikkelen is ons leven veel mooier geworden. We voelen ons gelukkiger en vinden het een voorrecht om met spirit te mogen werken.
Voel je als medium de hele dag de spirituele wereld en is dat niet lastig?
Door training weten mediums hoe ze hun knop aan en uit zetten. Wanneer ze werken, doen ze dat bewust en ook wanneer ze niet werken. Natuurlijk zijn mediums wat gevoeliger dan andere mensen en krijgen ze makkelijk intuïtieve gevoelens door, maar als ze niet werken krijgen ze ook geen gedetailleerde informatie binnen.
Werkt mediumschap altijd?

Nee, ook niet bij de beste mediums. Je kunt niet voor iedereen een goed medium zijn en het ene contact gaat ook beter dan het andere. 100% juiste bewijzen en informatie geven tijdens contacten bestaat ook niet. Ervaren mediums hebben wel een meer gelijkmatige kwaliteit van werken.

Welke vormen van mediumschap zijn er?

Er zijn twee soorten: mentaal mediumschap en fysiek mediumschap. Onder mentaal mediumschap vallen: privéconsulten, demonstratie mediumschap, geïnspireerd spreken, geïnspireerd schrijven, trance speaking, psychic art en spiritueel / trance healing. Fysiek mediumschap onderwijzen we niet, we vertellen erover. Het is heel zeldzaam en het is een vorm van mediumschap waarbij je objectief dingen kunt waarnemen.

Stel je vraag

Ben je benieuwd naar mediumschap? Wil je jouw talenten verkennen? Als je jouw gevoeligheid praktisch wil inzetten, dan is mediumschap voor jou. We bespreken je persoonlijke situatie en je vragen tijdens een belafspraak. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.