Selecteer een pagina
Opleiding mediumschap door Organisatie voor Mediumschap

Opleiding mediumschap

Als Organisatie voor Mediumschap geef ik samen met mijn collega Stef een workshop Kennismaking Mediumschap en een Opleiding tot Medium

Kennismaking Mediumschap workshop

1-Daagse workshop op 16 juni 2018 om je talenten op dit gebied praktisch te verkennen.
R

Passie voor spirit

We delen graag ons enthousiasme voor de spirituele wereld met je. Allebei zijn we opgeleid door leraren van het Engelse Arthur Findlay College.

Ben jij:

Nieuwsgierig naar mediumschap? Benieuwd of je talent hebt? Kom je mogelijkheden ervaren tijdens de workshop op 16 juni 2018.

3-jarige Opleiding start september 2018

Een brede opleiding met aandacht voor alle aspecten van mediumschap: mentaal mediumschap, trance en fysiek.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de opleiding hebben we geplande gesprekken met je voor je voortgang en persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is de opleiding

Voor mensen die medium willen worden. En ook voor ondernemers of dienstverleners die hun gevoeligheid willen inzetten om beter te presteren.

Vaak gestelde vragen

Kun je mediumschap leren dan?
Intuïtie hebben we allemaal en mediumschap werkt daarmee. Wanneer je het zesde zintuig wilt ontwikkelen, is het alsof je een spier traint die steeds sterker wordt. Door oefenen en leren word je er steeds beter in. Ook als je gave van nature erg aanwezig is, is het nodig om je te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk gebied, maar ook door je contacten met de spirituele wereld te verbeteren. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk bewijsbare informatie te geven die klopt.
Is het niet eng om je open te stellen voor de spirituele wereld?
Juist niet. De spirituele wereld is een wereld van liefde. Zowel ik als mijn collega ervaren dagelijks de pracht en de wijsheid van spirit. Door onze gaven te ontwikkelen is ons leven veel mooier geworden. We voelen ons gelukkiger en vinden het een voorrecht om met spirit te mogen werken.
Voel je als medium de hele dag de spirituele wereld en is dat niet lastig?
Door training weten mediums hoe ze hun knop aan en uit zetten. Wanneer ze werken, doen ze dat bewust en ook wanneer ze niet werken. Natuurlijk zijn mediums wat gevoeliger dan andere mensen en krijgen ze makkelijk intuïtieve gevoelens door, maar als ze niet werken krijgen ze ook geen gedetailleerde informatie binnen.
Werkt mediumschap altijd?

Nee, ook niet bij de beste mediums. Je kunt niet voor iedereen een goed medium zijn en het ene contact gaat ook beter dan het andere. 100% juiste bewijzen en informatie geven tijdens contacten bestaat ook niet. Ervaren mediums hebben wel een meer gelijkmatige kwaliteit van werken.

Welke vormen van mediumschap zijn er?

Er zijn twee soorten: mentaal mediumschap en fysiek mediumschap. Onder mentaal mediumschap vallen: privéconsulten, demonstratie mediumschap, geïnspireerd spreken, geïnspireerd schrijven, trance speaking, psychic art en spiritueel / trance healing. Fysiek mediumschap onderwijzen we niet, we vertellen erover. Het is heel zeldzaam en het is een vorm van mediumschap waarbij je objectief dingen kunt waarnemen.

Kom je vragen stellen

Ben je benieuwd naar mediumschap? Wil je jouw talenten verkennen? Als je jouw gevoeligheid praktisch wil inzetten, dan is mediumschap voor jou. Kom deelnemen aan onze 1-daagse workshop Kennismaking Mediumschap op zaterdag 16 juni 2018 in Sleeuwijk.