Privacy beleid

Met jouw persoonlijke gegevens ga ik zorgvuldig om, ik neem de privacy van persoonsgegevens serieus.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.

Je gegevens geef/verkoop ik natuurlijk nooit aan derden.

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Saskia Chatillon, gevestigd aan Hofstede 26 5258 JP Berlicum, is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.saskiachatillon.nl/ Hofstede 26 5258 JP Berlicum 0031 62820 2358

Saskia Chatillon is de Functionaris Gegevensbescherming van het bedrijf. Zij is te bereiken via info@saskiachatillon.nl.

Persoonsgegevens die ik verwerk:
Saskia Chatillon verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– E-mailadres
– Bedrijfsnaam
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer
– Cookies
– Foto’s/video’s

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@saskiachatillon.nl, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk
Saskia Chatillon verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. Ik doe dit alleen met de gegevens die je me gaf via het downloaden van gratis informatie en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je altijd weer uitschrijven met de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Ik haal je e-mailadres meteen uit het bestand en wordt niet bewaard. Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Autorespond.