Saskia Chatillon

Saskia Chatillon medium en life coach

Saskia is trainer, spreker en auteur.

Ze begeleidt leiders en teams naar meer rust en effectiever leiderschap. Saskia’s talent is om snel to the point te komen. Ze reikt graag praktische tools aan die direct inzetbaar en inspirerend zijn.

Saskia begeleidt sinds 2002 mensen in hun ontwikkeling, na tien jaar in het internationale bedrijfsleven te hebben gewerkt. Ze heeft de missie om leiders te helpen naar meer rust en een effectiever leiderschap. Saskia is gasttrainer en partner van business school Servant-Leadership Solutions, wat de missie heeft dienend-leiderschap te helpen toepassen bij organisaties en individuen. Hiermee omarmt ze deze filosofie die door Robert Greenleaf in de jaren 70 van de vorige eeuw is neergezet.

Trainer en spreker

Sinds 2007 geeft ze trainingen en een aantal jaar later begon ze met spreken voor organisaties. Haar sessies, programma’s en lezingen zijn persoonlijk, authentiek en inspirerend voor anderen. Ze spreekt over rust, samenwerking en leiderschap en als spreker is ze verbonden aan ZijSpreekt.

Auteur

Saskia is auteur voor Pioniers Magazine, waar ze schrijft over rust, samenwerking en praktische spiritualiteit. In mei 2019 kwam haar eerste boek uit: Rust – Het geheim van een stiller hoofd.

Persoonlijk

Saskia’s gezin bestaat uit haar Vlaamse vriend en een zoon van 15 jaar. Haar kernwaarden zijn: vrijheid, bewustzijn en zelfstandigheid.

Vrije tijd: mediteren, kickboksen en persoonlijke ontwikkeling.

Ervaring

  • HBO Lerarenopleiding
  • 1994 – 2004 Internationale bedrijven (o.a. General Electric)
  • 2002 Start bedrijf
  • 2002 – 2012 Healingopleidingen
  • 2009 – 2018 Intuïtieve opleidingen, leiderschapsopleiding, sprekerstrainingen, meditatietrainingen
  • 2019: Mediatrainingen, vipassana meditatie training
  • 2019 – 2020 Leergang Servant-Leadership in Business

Wat Saskia mooi doet is de boodschap oordeelloos aan je overbrengen. Je voelt je perfect normaal dat je sommige dingen nu nog niet doet en je kunt de instapklare oefeningen zo gaan toepassen, zonder dat er wat zwaait als je het niet probeert.

Brigit van Rossum

Directeur-Eigenaar, Dair Academy

Auteur

“Een must-read”

“Veel mooie tips eruit gehaald”

“Een rustiger hoofd voor misschien wel de rest van je leven”

Martien Versteegh Donkigotte

Foto bovenaan door Martien Versteegh, fotografe, vormgever en redacteur van Donkigotte