Saskia Chatillon

Begeleiden

Sinds 2002 mag ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling begeleiden, waar ik heel dankbaar voor ben. In mijn trainingen help ik medewerkers en leidinggevenden om meer rust te ervaren en ze krijgen dan ook de tools hiervoor zelf in handen. Het is mooi om te zien wat er gebeurt wanneer mensen weten hoe ze dit persoonlijke leiderschap kunnen benutten, want dat is het.

Auteur

Een van die tools is mijn boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd, dat in mei 2019 uitkwam bij Uitgeverij Donkigotte. Ook schrijf ik regelmatig voor Pioniers Magazine over rust en persoonlijk leiderschap.

Trainer

Na 10 jaar in het internationale bedrijfsleven (o.a. General Electric) te hebben gewerkt, begon ik voor mezelf. De effici├źntie en praktische aanpak van die ervaringen heb ik als trainer verbonden aan de trainingen die ik geef.

Om continu bij te leren volg ik zelf trainingen in binnen- en buitenland over leiderschap, meditatie, spirituele intelligentie en spreken.

Ik ben ook gasttrainer en partner van business school Servant-Leadership Solutions, wat de missie heeft dienend-leiderschap te helpen toepassen bij organisaties en individuen.

Spreker
Sinds 2007 geef ik trainingen en een aantal jaar later begon ik met spreken voor organisaties. Mijn onderwerpen zijn rust en persoonlijk leiderschap; als spreker ben ik verbonden aan ZijSpreekt.

Persoonlijk

Mijn kernwaarden zijn: geluk, liefde en vrede. Mijn vrije tijd vul ik met mediteren, bestuderen van zenboeddhisme, beoefenen van qi gong en genieten van de natuur.

Wat Saskia mooi doet is de boodschap oordeelloos aan je overbrengen.

Je voelt je perfect normaal dat je sommige dingen nu nog niet doet en je kunt de instapklare oefeningen zo gaan toepassen, zonder dat er wat zwaait als je het niet probeert.

Brigit van Rossum

Directeur-Eigenaar, Dair Academy

Auteur

“Een must-read”

“Veel mooie tips eruit gehaald”

“Een rustiger hoofd voor misschien wel de rest van je leven”