fbpx
Saskia Chatillon medium en life coach

Saskia Chatillon is trainer, spreker en auteur.

Ze begeleidt leiders naar meer rust en effectiever samenwerken. Saskia’s talent is om op een rustige manier snel to the point te komen. Ze reikt graag praktische tools aan die direct inzetbaar en inspirerend zijn.

Saskia begeleidt sinds 2002 mensen in hun ontwikkeling, na tien jaar in het internationale bedrijfsleven te hebben gewerkt. Ze heeft de missie om leiders te helpen naar meer rust en een betere samenwerking, wat de basis is voor effectief en inspirerend leiderschap. Saskia is gasttrainer en partner van Servant-Leadership Solutions, wat de missie heeft dienend-leiderschap te helpen toepassen bij organisaties en individuen. Hiermee omarmt ze deze filosofie die door Robert Greenleaf in de jaren 70 van de vorige eeuw is neergezet.

Trainer en spreker

Sinds 2007 geeft ze trainingen en een aantal jaar later begon ze met spreken voor organisaties. Haar sessies, programma’s en lezingen zijn persoonlijk, authentiek en inspirerend voor anderen. Ze spreekt over rust, samenwerking en spirituele intelligentie. Als spreker is ze verbonden aan ZijSpreekt.

Auteur

Saskia is auteur voor Inspirerend Leven en Pioniers Magazine, waar ze schrijft over rust, samenwerking en praktische spiritualiteit. In mei 2019 kwam haar eerste boek uit: Rust – Het geheim van een stiller hoofd.

Persoonlijk

Saskia heeft een zoon van 15 en een Vlaamse vriend. Inspiratie doet ze in de natuur op, al mediterend of tijdens de zoektocht naar de beste melkchocolade (tot nu toe heeft ze die in Brugge gevonden).

Ervaring

  • HBO Lerarenopleiding
  • 1994 – 2004 Internationale bedrijven (o.a. General Electric)
  • 2002 Start bedrijf
  • 2002 – 2012 Healingopleidingen
  • 2009 – 2019 Intuïtieve opleidingen, leiderschapsopleiding en sprekerstrainingen
  • 2016 – heden Meditatie en non-dualiteit (o.a. oosterse technieken) en mediatrainingen

Trainer & spreker

“Ze is betrokken, ziet iedereen goed, is oordeelloos en goed voorbereid.”

“Saskia is geïnspireerd, liefdevol, empathisch en transformerend.”

Auteur

“Een must-read”

“Veel mooie tips eruit gehaald”

“Een rustiger hoofd voor misschien wel de rest van je leven”

Wat Saskia mooi doet is de boodschap oordeelloos aan je overbrengen. Je voelt je perfect normaal dat je sommige dingen nu nog niet doet en je kunt de instapklare oefeningen zo gaan toepassen, zonder dat er wat zwaait als je het niet probeert.

Brigit van Rossum

Directeur-Eigenaar, Dair Academy

Stel je vraag

Martien Versteegh Donkigotte

Foto bovenaan door Martien Versteegh, fotografe, vormgever en redacteur van Donkigotte