In 2 maanden Intuïtief training door Saskia Chatillon, medium
Medium consult door Saskia Chatillon, medium en life coach

In 2 maanden Intuïtief training

  • Ik wist het wel! Had ik maar naar dat gevoel geluisterd. Maar ik durfde niet.
  • Het was zo moeilijk om te kiezen, maar achteraf gezien nam ik niet het juiste besluit. Het kost me nu extra tijd, geld en gedoe.
  • Ik heb me gewoon laten overhalen.
  • Eigenlijk wist ik wel dat het niet goed zat, maar ik twijfelde of het nu mijn hoofd was die sprak of mijn hart. Hoe kun je dat nou weten?

Herken je iets van de bovenstaande uitspraken? En ben je therapeut, coach of trainer of wil je dat zijn? Lees dan vooral verder.

Als je een druk hoofd hebt of je bent overprikkeld, dan heb je weinig tot geen verbinding met je intuïtie. Hier zit je kracht en je innerlijke wijsheid om jezelf en anderen verder te helpen.

Ook als je te weinig zelfvertrouwen en zelfliefde hebt, kun je intuïtie misschien nog wel herkennen en er ook wel naar luisteren, maar ga je geen actie erop ondernemen. Je laat je dan nog weerhouden door patronen, zorgen, onzekerheden en angsten.

Soms is het gewoon makkelijker om het voor anderen wel te weten, dan voor jezelf.

Deze training pakt dat aan. Want wanneer je op je intuïtie vertrouwt, scheelt dat tijd, geld en gedoe. Je weet feilloos hoe je wil leven en werken en alles verloopt meer moeiteloos. Ook voor je cliënten word je een authentiek voorbeeld.

De training bestaat uit 4 stappen:

1) Een rustig hoofd krijgen
2) Omgaan met gevoeligheid
3) Zelfliefde ontwikkelen en ervaren
4) Intuïtie: aanzetten, herkennen, vertrouwen en actie ondernemen

In deze training ga je vooral praktisch toepassen. Hierdoor wordt intuïtief leven en werken een tweede natuur. Een nieuwe gewoonte aanleren kost zo’n 60 dagen, in deze training krijg je het dus als vanzelf in de vingers.

Inhoud:

  • 2 Maanden les
  • 8 Online trainingen
  • 8 Werkboeken
  • Geleide meditaties
  • Stap voor stap uitleg
  • Persoonlijke aandacht: stel je vragen en deel je inzichten

Wat cursisten zeggen

Lees wat mensen vertellen na hun training.

Het is superfijn om stukjes wijsheid ook echt samen met Saskia en de groep toe te passen.

Ze organiseert daarvoor een hele fijne werksfeer en veel afwisselende oefeningen die hun ‘punt’ altijd maken.

Saskia is betrokken en ziet ieder groepslid goed. Ze is oordeelloos en goed voorbereid.

B.R.

De training heeft een fijne afwisseling. Saskia geeft een duidelijke heldere uitleg met een prettige stem. Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. A. v D.

De opbouw van de lesstof was mooi stapsgewijs opgebouwd. Saskia zorgde voor een veilige omgeving waar een mens zichzelf mag zijn. Je merkt onmiddellijk effect van de toegepaste oefeningen.

Saskia geeft de training vanuit haar hart. Ze is geïnspireerd, liefdevol, empathisch en transformerend.

V.vd T.

Saskia heeft een fijne stem en uitstraling. Ze is oordeelloos. Je kan echt jezelf zijn. De inhoud is goed, de koppeling van theorie met praktijk. Het is duidelijk en helder. Y. v B.

Goed bij de training is de mix van inzichten geven en zelf leren toepassen.

Saskia is helder, duidelijk, goed doordacht, competent, authentiek, zorgvuldig, eerlijk, een voorbeeld, motiverend, ondersteunend, compleet, een topvrouw.

P.vd H.

De oefeningen en de praktische toepasbaarheid waren goed.

Saskia heeft rust en een liefdevolle oordeelloosheid. Hierdoor kon ik ervaren dat het oké is. Ze ondersteunt me in mijn proces.

R.S.

Intuïtief leven en werken wil ik ook

Meer cursisten aan het woord

In de training was er veel afwisseling in theorie en praktisch oefenen, dat was fijn. Er was een veilige omgeving en mensen hadden respect voor elkaar. De hele groep was gemotiveerd.

Saskia is tegelijk enthousiast en heeft een rustige uitstraling. Je merkt dat ze respect heeft voor ieder van ons en ook let ze goed op de tijd.

C.L.

Bij de training was er een prima balans en ik vond het fijn dat het niet zo’n grote groep was.

Saskia is warm, liefdevol en heerlijk bij zichzelf.

M.vd O.

De uitleg was rustig en ik heb nuttige tools gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. N.vd B.

Ik heb in de training mezelf ontdekt, wat nieuw voor me is. Saskia is een goede trainer die duidelijk uitlegt en het liefdevol overbrengt. M.G.

De stem van Saskia is liefdevol, rustgevend en respectvol, dat vond ik heel prettig. Ook de opbouw en de locatie van de training vond ik goed. E.R.

Saskia straalt veel energie en enthousiasme uit. Ze heeft gelijke aandacht voor iedereen en heeft een goede tijdsbewaking. B.V.

Rust in je dagelijkse leven

Je leert praktische technieken om meer innerlijke rust te krijgen. Anders hoor je je intuïtie ook niet. Hierdoor krijg je ook meer energie en inspireer je anderen.

R

Online trainingen

Maak je het je eigen in jouw tempo. Oefen thuis en op je werk met je intuïtie. Door de stap voor stap uitleg en de opdrachten ga je het praktisch toepassen. 

Effecten

Luisteren naar je intuitie is praktisch, spaart tijd, brengt samenhang in je leven en verbetert zelfs relaties. Vertrouwen hebben in je intuitie doet zorgen verdwijnen. Je doet je werk meer in een flow.

Life skills

De tools die je leert kun je de rest van je leven blijven gebruiken. Ze zijn life skills die je helpen in balans te blijven, ondanks de situatie en mensen om je heen. Ook zijn ze prachtig om door te geven.

Intuïtie en talent

Wanneer je vanuit je innerlijke wijsheid leeft, komen je talenten aan bod. Zo ga je leven waarvoor je hier op aarde bent. Eindelijk! Je kunt op deze manier veel voor anderen betekenen.

Hoofd of intuïtie

Wanneer is het nou je hoofd die spreekt en wanneer is het de stem van je intuïtie. Dat weet je na deze training precies.

Ja, ik wil meedoen met de IN 2 MAANDEN INTUITIEF training