Ben je benieuwd naar mediumschap? Of zit je erover te denken een medium consult te boeken? Je bent welkom in mijn praktijk in Nuland, net buiten Den Bosch in Noord-Brabant. Ik ben een ervaren en gediplomeerd medium die les heeft gehad van leraren van het internationale spirituele centrum Arthur Findlay College in Engeland.

Mensen komen om verschillende redenen bij een medium:

  • Je hebt behoefte aan helderheid over jezelf, je leven of over een situatie
  • Soms vraag je je af of er meer is dan wat zichtbaar is
  • Je hebt verdriet of vragen omdat je een dierbare bent verloren
  • Je vraagt je af wat het pad van jouw ziel is, welke kwaliteiten en talenten jij hebt
  • Je ontwikkelt je spiritueel en je wilt kijken naar waar je staat en wat je nog zou kunnen verdiepen
Natuurlijk

Mediumschap is iets natuurlijks, het is gewoon een vorm van gevoeligheid die bij mensen hoort. Eigenlijk zijn we allemaal een spirit in een menselijk jasje. Dus het is logisch dat we merken dat er energie is en dat er een spirituele wereld is. De spirituele wereld is een liefdevolle wereld waar overleden dierbaren zijn.

Onvoorwaardelijke liefde

Zelf ervaar ik steeds onvoorwaardelijke liefde wanneer ik consulten geef en een stem mag geven aan overleden dierbaren. Natuurlijk is een leven vaak niet alleen maar mooi en fijn, mensen ervaren ook minder goede dingen. Maar het blijkt dat bij overleden mensen vanuit de spirituele wereld er vaak wel een soort reflectie is, een terugkijken op het leven met een breder perspectief.

Herinneringen

Mensen die bijvoorbeeld over andermans grenzen zijn gegaan, op welke manier dan ook, kunnen dat vaak wel benoemen. Soms hoort bij een consult dat er excuses worden gemaakt. Of juist dat de relatie en de fijne herinneringen benoemd worden. Elk consult is weer anders.

Energie

Als het consult over jou gaat en over jouw leven, dan kijk ik in je energieveld. Wees gerust, wat je echt niet wil dat zichtbaar is, kan ik ook niet oppikken. Een consult gaat erom om jou te bekrachtigen zodat je net even lekkerder met je leven verder kan. Er is dus niets spannends aan. Ik kijk gewoon naar je energieveld en stem me af op je ziel, die is sowieso prachtig en uniek.

Praktisch

Het is goed om te weten dat je geen informatie vooraf geeft. Dat zou jammer zijn van je eigen ervaring en voor mij werkt het onhandig: dan ga ik in mijn hoofd zitten. En mediumschap werkt meer met voelen en ervaren. Bij mij kun je in de praktijk terecht of online, bij beiden maak ik een opname die je later terug kunt luisteren.

Vraag

Heb je misschien nog een vraag? Kijk dan even onderaan deze pagina bij de Veelgestelde vragen. Of neem even contact met me op. Graag tot ziens!