Over Saskia

Graag help ik
ondernemende vrouwen
naar innerlijk leiderschap

Over mij

Saskia Chatillon

Sinds ik heel jong was, fascineert iemands binnenkant me, het mentale, emotionele en spirituele stuk. Op mijn zesde had ik een eenheidservaring, waarvan ik toen de naam natuurlijk niet wist. Ik wist alleen dat het diepgaand verbindend, ‘heilig’ en rustig was. Dat gevoel is me altijd bij gebleven.

Intuïtie

Als kind raakte ik in verwarring, want bij volwassenen zag ik intuïtief het ene, maar ze zeiden en deden het andere. Ik ging twijfelen aan mezelf en werd onzeker. Ook omdat het maar raar werd gevonden wat ik zei over hoe liefdevol overleden dierbaren waren. Voor mij was dat gewoon, natuurlijk en mooi.

De afgelopen 22 jaar heb ik healing, meditatie, mediumschap, filosofie en spiritualiteit bestudeerd en beoefend

in balans

Persoonlijke ontwikkeling

Terwijl ik als kind trauma’s opliep, leerde ik dat ik maar wat ‘harder’ moest worden om het te redden in de wereld, maar dat werkte helemaal niet. Ik groeide op en het leek wel of ik onzichtbaar was en alleen bestond uit drukke gedachten en heftige emoties, die ik probeerde te onderdrukken.

Opleidingen

Ik kreeg last van mijn lijf dit maakte dat ik op mijn 30e  healing ging bestuderen en beoefenen. Ik zei vaarwel tegen het bedrijfsleven waar ik werkte (o.a. bij General Electric). De reis naar persoonlijke ontwikkeling was gestart door het steeds volgen van opleidingen en trainingen.

Op dit moment volg ik 2 opleidingen en bij alles wat ik leer, vraag ik me af: hoe kan ik dit praktisch benutten in het dagelijkse leven? Hoe verrijkt dit mijn leven en dat van de mensen die ik begeleid?

Passies

Vanuit een diepe wens tot dienstbaarheid heb ik ook als trainer en teamleider welzijnswerk gedaan, maar in mijn eigen werk ervaar ik meer de vrijheid om mensen echt te zien en diepgaand te helpen.

Met innerlijk leiderschap breng ik al mijn passies samen: persoonlijk leiderschap, innerlijke rust, emotionele balans en een vertrouwen in intuÏtie en spiritualiteit. Het heeft mij enorm gelukkig gemaakt en dat gun ik jou ook.

Jij bent een inspirator

Jij, als ondernemende vrouw, kunt de verbinding zijn naar een betere wereld. Wanneer jij vanuit jouw talenten, jouw hart en ziel leeft en werkt, dan ben je een inspirator voor anderen. Je ervaart meer verbinding vanuit innerlijke rust en balans. Verbinding met jezelf, met anderen en met de aarde. Jouw eigen wijsheid is jouw prachtige intuïtie. Dit is de meest liefdevolle wijze stem die je leidt naar je volgende mooie stap.