Over Saskia

Graag help ik
ondernemende vrouwen
naar innerlijk leiderschap

Over mij

Saskia Chatillon

Sinds ik heel jong was, fascineert iemands binnenkant me, het mentale, emotionele en spirituele stuk. Op mijn zesde had ik een eenheidservaring, waarvan ik toen de naam natuurlijk niet wist. Ik wist alleen dat het diepgaand verbindend, ‘heilig’ en rustig was. Dat gevoel is me altijd bij gebleven.

Intuïtie

Als kind raakte ik in verwarring, want bij volwassenen zag ik intuïtief het ene, maar ze zeiden en deden het andere. Ik ging twijfelen aan mezelf en werd onzeker. Ook omdat het maar raar werd gevonden wat ik zei over hoe liefdevol overleden dierbaren waren. Voor mij was dat gewoon, natuurlijk en mooi.

De afgelopen 22 jaar heb ik healing, meditatie, mediumschap, filosofie en spiritualiteit bestudeerd en beoefend

in balans

Persoonlijke ontwikkeling

Al opgroeiend leerde ik dat ik maar wat ‘harder’ moest worden om het te redden in de wereld, maar dat werkte helemaal niet. Het leek wel of ik onzichtbaar was en alleen bestond uit drukke gedachten en heftige emoties, die ik probeerde te onderdrukken.

Opleidingen

Ik kreeg last van mijn lijf dit maakte dat ik op mijn 30e  healing ging bestuderen en beoefenen. Ik zei vaarwel tegen het bedrijfsleven waar ik werkte (o.a. bij General Electric). De reis naar persoonlijke ontwikkeling was gestart door het steeds volgen van opleidingen en trainingen.

Ik voel me student van het leven en van de spirituele wereld. Bij alles wat ik leer, vraag ik me af: hoe kan ik dit praktisch benutten in het dagelijkse leven? Hoe verrijkt dit mijn leven en dat van de mensen die ik begeleid?

Passies

Vanuit een diepe wens tot dienstbaarheid heb ik ook als trainer en teamleider welzijnswerk gedaan, maar in mijn eigen werk ervaar ik meer de vrijheid om mensen echt te zien en diepgaand te helpen.

Met innerlijk leiderschap breng ik al mijn passies samen: persoonlijk leiderschap, innerlijke rust, emotionele balans en een vertrouwen in intuÏtie en spiritualiteit. Het heeft mij enorm gelukkig gemaakt en dat gun ik jou ook.

Jij bent een inspirator

Jij, als ondernemende vrouw, bent de verbinding naar een betere wereld. Wanneer jij vanuit jouw talenten, jouw hart en ziel leeft en werkt, dan ben je een inspirator voor anderen. Je ervaart meer verbinding vanuit innerlijke rust en balans. Verbinding met jezelf, met anderen en met de aarde. Jouw eigen wijsheid is jouw prachtige intuïtie. Dit is de meest liefdevolle wijze stem die je leidt naar je volgende mooie stap.

Relevante trajecten:
 • 2023-2024 Mediumschap praktijkjaar bij Carmen Vreeburg + leiderschapstraject You are a soul leader bij Nicole Costerus + zentraining
 • 2023 Priesteressencirkel bij Hester van der Zee + mediumschap cursus bij Andy Byng en bij Laura Hertel + cursus coachend leidinggeven + dark retreat van 5 dagen
 • 2022 Boeddhistische meditatie retraites
 • 2021 Cursus boeddhistische pyschologie
 • 2020 Boeddhistische meditatie retraites
 • 2019 Mediumschap cursus bij Janet Parker
 • 2017-2018 Mediumschap progressive mentorship jaar bij Paul Jacobs
 • 2015-2016 Leiderschapstraject bij Margriet Taams
 • 2012-2016 Academie voor mediumschap bij José Gosschalk incl. les bij Arthur Findlay College en les van Andy Byng, Mavis Pittilla en Paul Jacobs
 • 2007-2015 Cursussen druidry (keltische spiritualiteit)
 • 2002-2012 Healing opleidingen: Reiki I, II, master, aurahealing, eenheidshealing, reconnective healing + cursussen tarot bij Astrid Berkers en intuïtie en mediumschap cursussen bj diverse leraren