Mentorschap

Reis naar je innerlijke rust

3 maanden persoonlijke begeleiding

Mentorschap

Reis naar je innerlijke rust

Je bent toe aan meer rust in je hoofd en in je leven. Een tijdlang heb je al verschillende dingen geprobeerd, maar drukte, verwachtingen en stress blijven maar aanwezig.

Hoe zou het zijn om vanuit ontspanning jouw kracht en balans te ervaren? Innerlijke rust zit in iedereen, ook in jou. Het mentorschap programma geeft een veilige ruimte om jezelf te zijn en helpt je liefdevol om in jouw tempo te reizen naar je innerlijke rust.

3 maanden begeleiding naar jouw innerlijke rust

Deze rust betekent dat je hoofd stiller is en dat je lichaam ontspannen is. Je hebt de tools in handen om dit steeds bij jezelf te creëren, ongeacht wat de situatie in je leven is. Hierdoor heb je het zelfvertrouwen om je talenten en eigen wijsheid in te zetten in je leven. Je leeft vanuit je hart en ziel en kunt je daardoor verbinden met wat voor jou belangrijk is in de wereld.

 

Het programma geeft je het volgende:
 • Simpele beoefening naar ontspanning
 • Een rustiger hoofd
 • Inzicht in je talenten en unieke kracht
 • Je eigen gebruiksaanwijzing voor een optimaal functioneren op je werk en in je privéleven
 • Een sterk innerlijk kompas zodat duidelijk is wat belangrijk voor je is en wat bij je past
 • Gemakkelijk keuzes maken vanuit een diepe verbinding met je lichaam en je bewustzijn
 • Weten hoe je je emoties in balans brengt
 • Inzicht in jezelf door invultesten
 • Nulmeting en eindmeting die jouw groei naar innerlijke rust aangeven
 • Loslaten wat nog belemmert
 • Leven vanuit zelfvertrouwen
 • Contact hebben met je hart en de diepe kracht in jezelf
 • Verbinding met een hogere wijsheid zodat je steun en inspiratie ontvangt

mentorschap

In 3 maanden krijg je:
 • 12 weken ondersteuning, leren en aanmoediging in het mentoring programma
 • 6 tweewekelijkse sessies van 60 minuten (online met opname)
 • Mijn persoonlijke begeleiding waarin ik het beste deel van mijn 21 jaar ervaring in begeleiding plus van alle opleidingen en trainingen die ik in die tijd heb gevolgd en nog steeds volg

 

Speciaal aanbod

Dit mentorschap programma heb ik gecreëerd om vrouwen te begeleiden naar innerlijke rust zodat ze hun eigen talenten, wijsheid en verbinding in de wereld zetten. Mijn eigen pad hierheen heeft me enorm veel liefde, balans en inzicht gegeven. Dit gun ik jou ook.

De prijs voor het 3 maanden mentorschap programma is 2.250 euro inclusief 21% btw. Een betalingsregeling is mogelijk van 3 x 800 euro inclusief 21% btw.

 

Beperkt plaats

Ik heb ruimte voor 4 vrouwen in het mentorschap programma, die elk 1 op 1 begeleid worden. Op donderdag 1 februari 2024 start dit programma. Heb je interesse, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Je krijgt ook de volgende bonussen:

Bonus 1 – Verdiepingsessie

Een verdiepingssessie van 120 minuten (bij mij op locatie of online) bij aanvang van het programma.

Hier verken je je persoonlijke wensen en aandachtspunten. Je vult een nulmeting in over de mate van rust in je hoofd. Ook lees ik je energie zodat je inzicht krijgt in je talenten, persoonlijke kracht en aandachtspunten. Ook krijg je een simpele maatwerk oefening mee die je snel verder helpt naar meer rust.

Bonus 2 – Chat support

Onbeperkte chat support van maandag tot en met donderdag op Voxer.

Hier kun je al je vragen stellen, feedback en ondersteuning krijgen. (Voxer is een makkelijke app voor spraakberichten.) Binnen 24 uur ontvang je mijn bericht zodat je op koers blijft in je reis naar innerlijke rust.

Bonus 3  De Boeken
Mijn boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd

Van uitgeverij Donkigotte. Het boek staat dit jaar op nummer 2 in de top 10 van beste boeken over innerlijke rust (update 2023 Beste Boekentips).

Enkele recensies:

‘Door de eenvoud van de oefeningen boek je snel je eerste succes. Zo groeit het vertrouwen in jezelf en blijf je in beweging én gemotiveerd.’ Managementboek

‘Er straalt net zoveel liefde vanaf als die je voelt wanneer je lief voor jezelf begint te worden door stap voor stap te werken aan rust!’ B.v.R.

‘Het zorgt ervoor dat je meer regie krijgt en neemt over de keuzes in je leven. Met als uiteindelijk doel een stiller hoofd en een fijner leven!’ M.

‘Wat mij betreft een must-read voor iedereen die onrust ervaart en wenst om tot een stiller hoofd te komen.’ D.F.

E-book oefeningen Rust 

Alle oefeningen uit het fysieke boek Rust in een overzichtelijk e-book van 49 pagina’s. Vind snel en makkelijk de voor jouw beste beoefening wanneer je het nodig hebt.

Bonus 4 – De meditatie collectie

10 Meditaties die je begeleiden naar rust in je hoofd, ontspanning en intuïtieve ontwikkeling

Rust in je hoofd meditaties:

 1. Stilte in je hoofd
 2. Sta stevig op de aarde
 3. Maak je hoofd rustig
 4. Aankomen in het moment

Ontspanning meditaties:

 1. Open je hart
 2. De kunst van het loslaten
 3. Ontspannen en opladen met je lichaam

Intuïtieve meditaties:

 1. Helende lichtmeditatie
 2. Ontmoet je Hogere Zelf
 3. Voed jezelf met de 4 elementen
Inclusief: De 20 tips om tijd voor meditatie te creëren

Een e-book met simpele adviezen zodat ook jij tijd kunt vinden om naar binnen te gaan.

De kunst van stilte creëren zit niet in het vluchten naar een bergtop in je eentje (klinkt ook goed), maar juist in de gewone dagelijkse dingen.

Het geheim
van innerlijke rust

Reis je mee naar jouw innerlijke rust?

Resultaten van de mentoring

Meer rust in je hoofd en je lijf

Emoties meer in balans

Kennis van je innerlijke kompas

Vertrouwen op je intuïtie

Je gebruiksaanwijzing kennen

Ik snap mezelf nu beter. De begeleiding door Saskia heeft me inzicht gegeven in mijn eigen patronen. Ik weet nu hoe ik moet bijsturen wanneer dat nodig is. Ook heb ik wat veranderingen aangebracht in mijn werk en privé-leven, dat had ik eerst nooit gedurfd. Ik denk dat ik nu gewoon meer sta voor mezelf.

A.d.J.

“Het was een super cadeau wat ik heb mogen ervaren! Ik kan nu ook sneller dichter bij mij zelf staan en intenser het gevoel vast houden! De begeleiding heeft mijn intuïtie alleen maar meer laten groeien! En ook in laten zien dat ik gewoon moet durven om verder te groeien!”

N.de G.

 

“Ik heb meer intuïtieve ingevingen dan ik gedacht had, dit valt me enorm op. Ik probeer er naar te luisteren en eventueel ook op te reageren of iets mee te doen. De geleerde technieken, telkens als ik die doe merk ik dat ik rustig wordt van binnen. Het is dan ook alsof ik met meer afstand naar de gedachte kijk. Het lijkt of mijn ego minder hard aan het ‘roepen’ is. Voorheen zou ik veel meer gaan twijfelen en er niet meteen op vertrouwen dat iets goed is.”

P.v.L.