Saskia Chatillon medium en life coach

Schrijf je hier in voor praktische tips over intuitie en mediumschap en ontvang ook de gratis videoserie: In 5 stappen de juiste keuze maken met je intuitie.

dit veld niet invullen s.v.p.

Hallo

Ik ben Saskia Chatillon

Ik ben gecertificeerd medium en geef trainingen in intuïtie en mediumschap. Ook ben ik blogger (Inspirerend Leven en Online Mediteren) en spreker.

Missie

Mijn missie is het vergroten van intuïtie en een besef van eenheid bij gevoelige mensen. Ik weet hoe het is om empathisch en gevoelig te zijn en jezelf voorbij te lopen.

Mijn praktijk heb ik naast het alleenstaand moeder zijn en het volgen van trainingen en opleidingen. Balans is voor mij dus heel belangrijk.

Hoe ik dat doe, geef ik graag door aan mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen. Intuïtie en praktische spiritualiteit vergroten je innerlijke wijsheid en je geluksgevoel.

Sinds ik zelf meer begrijp van spiritualiteit, is er een wereld voor me opengegaan. Vroeger kon ik het alleen ervaren en er niet echt woorden aan geven. Ik wist alleen dat het mij verwonderde en gelukkiger maakte.

Zelfliefde is voor mij een belangrijk thema. Het was ooit bijna nul, maar door flink aan mezelf te werken is het nu een onderdeel van mezelf geworden. Dat heeft mijn leven zoveel verbeterd. Ik doe gewoon leukere dingen, ontmoet leukere mensen en maak makkelijker keuzes. Grenzen aangeven is nu peanuts voor mij.

En hoe ontzettend prachtig is het dat ik dit allemaal mag doorgeven in mijn trainingen en blogs. Hier ben ik gewoon heel dankbaar voor.

2002

Sinds 2002 help ik mensen in mijn praktijk naar een geïnspireerd en gelukkig leven. Dat was het jaar dat ik startte met het continu volgen van opleidingen in spiritualiteit. Hiervoor werkte ik tien jaar bij internationale bedrijven en heb ik op een HBO lerarenopleiding gezeten. Mensenwerk en iets kunnen betekenen voor een ander is een must voor mij.

Arthur Findlay College

Met veel plezier geef ik sinds 2007 zelf trainingen in intuïtie en spiritualiteit. En sinds 2009 heb ik opleidingen gevolgd door o.a. leraren die aan het Engelse Arthur Findlay College lesgeven. Zelf heb ik daar ook training gevolgd, dat was een onvergetelijke ervaring. Het College is het internationale centrum voor lessen in mediumschap en healing op hoog niveau.

Spreker

Geregeld geef ik lezingen over intuïtie en praktische spiritualiteit. Kernwoorden: leuk, inspirerend en actief.  Ik zet de mensen graag op een makkelijke manier even aan het werk voor praktische inzichten. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Schrijven

Toen ik klein was, had ik maar één droom: schrijfster worden. Boeken vond ik zo magisch, ik las heel graag. Maar doordat ik op de basisschool maar magere zesjes kreeg voor mijn opstellen, liet ik die droom varen. In de tussentijd heb ik me wel suf gelezen. En gelukkig durf ik toch weer op die droom te vertrouwen en blog ik nu met veel liefde. Heel bijzonder is dat rond april 2019 mijn eerste boek uitkomt! Het gaat over het krijgen van een rustig hoofd en het staat vol praktische tips.

Voor de online platforms Inspirerend Leven en Online Mediteren ben ik een van de vaste bloggers. Mijn artikelen gaan over intuïtie, spiritualiteit en ze worden geboren uit wat ik om me heen zie en wat mij raakt.

Goede doelen

Sinds mijn 12e geef ik aan goede doelen om een verschil in de wereld te maken. Ik vind gewoon dat we hier op aarde zijn om anderen te helpen. Met veel plezier en voldoening doe ik dan ook de pr voor de lokale afdeling van Amnesty International.

Training geven

Sinds 2007 geef ik graag trainingen.

Het is mijn passie om intuïtie en praktische spiritualiteit over te dragen aan mensen die een verbetering in hun leven willen. Vooral wanneer ik erna hoor hoe ze dit toepassen en ook hoe dit hun leven heeft verrijkt.

Met Paul Jacobs op het podium

21 September 2017 was een heel bijzondere avond!  Toen mocht ik namelijk samen met internationaal medium en leraar Paul Jacobs een demonstratie mediumschap geven.

Deze avond heb ik met veel plezier georganiseerd. Er stonden toen 3 nationaliteiten op het podium. Net als Paul Jacobs en mijn twee collega’s (een Amerikaans en een Nederlands) heb ik voor een volle zaal contacten gemaakt met overleden dierbaren.

Presentator

In juni 2017 mocht ik tot mijn grote plezier chairperson (presentator) zijn. Het was tijdens de medium demonstratie van de medium leraren in een trainingsweek, dutch week.

Deze medium demonstratie was met Paul Jacobs, José Gosschalk, Chris Drew, Nathalie Walker en Julie Grist.

Certificaat

In 2015 haalde ik mijn certificaat van de Academie voor Mediumschap van José Gosschalk. Hier zie je ons bij de uitreiking daarvan.

José Gosschalk is een prachtige lerares die ook op het Arthur Findlay College in Engeland lesgeeft.

Voordat ik deze opleiding deed, volgde ik de opleidingen reiki, aurahealing en druïdisme, plus trainingen Oosterse meditatietechnieken, eenheidshealing en reconnective healing.

 

Arthur Findlay College

Graag volg ik trainingen van docenten die ook op  Arthur Findlay college lesgeven. Dit is het wereldwijde centrum in Engeland waar mediumschap op hoog niveau wordt onderwezen.

In 2017 volgde ik de jaartraining van internationaal medium en leraar Paul Jacobs, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft als professioneel medium.

In 2018 kreeg ik van Kitty Woud les, die ook tutor en course organiser is van het college. Ook van Janet Parker heb ik dit jaar les gekregen, die een grande dame is van het college, is met 50 jaar ervaring als medium.

Met Lynn Cottrell werken

Lynn Cottrell is een Engelse spirit artist en medium leraar. Ze heeft meer dan 30 jaar professionele ervaring en geeft les op het Arthur Findlay College.

Op 1 december 2017 mocht ik samen met Lynn en een collega een demonstratie mediumschap geven. Hierbij maakte Lynn Cottrell dus als spirit artist de portretten van overleden dierbaren. Haar kunde en warmte hebben me geraakt, ik ben dus ook heel dankbaar dat ik met haar mocht werken.

Graag hoor ik van je

Voor info, boekingen en vragen