Saskia Chatillon medium en life coach
Schrijf je hier in voor praktische tips over intuitie en mediumschap en ontvang ook de gratis videoserie: In 5 stappen de juiste keuze maken met je intuitie.
dit veld niet invullen s.v.p.
Hallo

Ik ben Saskia Chatillon

Ik ben gecertificeerd medium en geef trainingen in intuïtie en mediumschap. Ook ben ik blogger (Inspirerend Leven en Online Mediteren) en spreker.

Missie

Mijn missie is het vergroten van intuïtie, zelfliefde en begrip voor de spirituele wereld. Dit geeft een leven vanuit bezieling en talent, waardoor je gelukkiger wordt.

2002

Sinds 2002 help ik mensen in mijn praktijk naar een geïnspireerd, energiek en gelukkig leven. Dat was het jaar dat ik startte met het continu volgen van opleidingen in spiritualiteit. Hiervoor werkte ik tien jaar bij internationale bedrijven en heb ik op een HBO lerarenopleiding gezeten.

Arthur Findlay College

Met veel plezier geef ik sinds 2007 zelf trainingen in intuïtie en spiritualiteit. En vanaf 2011 beoefen ik mediumschap, met opleidingen door leraren die aan het Engelse Arthur Findlay College lesgeven. Zelf heb ik daar ook training gevolgd. Dit is het internationale centrum voor lessen in mediumschap en healing op hoog niveau.

Spreker

Geregeld geef ik lezingen over persoonlijk leiderschap met spiritualiteit. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Blogger

Voor de online platforms Inspirerend Leven en Online Mediteren ben ik een van de vaste bloggers. Mijn artikelen gaan over bewustzijn, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Goede doelen

Sinds mijn 12e geef ik aan goede doelen om een verschil in de wereld te maken. Vandaar dat een vast percentage van mijn consulten en trainingen naar het Malala Fund gaat, voor veilig kwaliteitsonderwijs voor meisjes in landen waar dat niet vanzelfsprekend is.

Certificaat

In 2015 haalde ik mijn certificaat van de Academie voor Mediumschap van José Gosschalk. José is een van de beste mediums in Nederland. Ook was ze de eerste Nederlander die les mocht geven op het befaamde Arthur Findlay College in Engeland.

Vier jaar lang heb ik bij José les gehad, waarbij ik ook naar het Arthur Findlay College ben geweest. José heeft me veel geleerd, ook over spiritualiteit die los staat van mediumschap. Ze heeft bijvoorbeeld mijn interesse in advaita vedanta (non-dualiteit) gewekt.

Paul Jacobs

De leraar van mijn voormalige lerares José Gosschalk is Paul Jacobs. Hij heeft al met al ruim 30 jaar ervaring als professioneel medium. Paul Jacobs is een Engels topmedium en leraar die dan ook de hele wereld over reist.

Hij is daarnaast al jarenlang een leraar en organisator bij het Arthur Findlay College in Engeland. Dit is het wereldwijde centrum waar mediumschap op hoog niveau wordt onderwezen.

Het is dan ook een voorrecht om les van Paul te krijgen. Vandaar dat ik in 2017 zijn jaartraining volgde in Hannover.

Met Paul Jacobs op het podium

21 September 2017 was een heel bijzondere avond!  Toen mocht ik namelijk samen met mijn grote voorbeeld en leraar Paul Jacobs een demonstratie mediumschap geven.

Deze avond heb ik met veel plezier georganiseerd. Er stonden toen 3 nationaliteiten op het podium. Net als Paul Jacobs en mijn twee collega’s (een Amerikaans en een Nederlands) heb ik voor een volle zaal contacten gemaakt met overleden dierbaren.

Presentator

In juni 2017 mocht ik tot mijn grote plezier chairperson (presentator) zijn. Het was tijdens de medium demonstratie van de medium leraren in een trainingsweek, dutch week.

Deze medium demonstratie was met Paul Jacobs, José Gosschalk, Chris Drew, Nathalie Walker en Julie Grist.

Training geven

Sinds 2007 geef ik graag trainingen. Deze foto is van de aura workshop die ik met veel plezier gaf in oktober 2017.

Het is mijn passie om praktische spiritualiteit over te dragen aan mensen die een verbetering in hun leven willen. Vooral wanneer ik erna hoor hoe ze dit toepassen en daarnaast ook in welke mate dit hun leven heeft verrijkt.

Met Lynn Cottrell werken

Lynn Cottrell is een Engelse spirit artist en medium leraar. Ze heeft net als Paul Jacobs meer dan 30 jaar professionele ervaring. Lynn Cottrell geeft al lang les op het Arthur Findlay College in Engeland en ze is maar af en toe in Nederland.

Op 1 december 2017 mocht ik samen met Lynn en mijn collega Helen van Hooft een demonstratie mediumschap geven. Hierbij maakte Lynn Cottrell dus als spirit artist de portretten van overleden dierbaren. Haar kunde en warmte hebben me geraakt, ik ben dus ook heel dankbaar dat ik met haar mocht werken.

Spirituele studies van Saskia Chatillon

Spirituele studies

  • Advaita Vedanta (filosofie van non-dualiteit)
  • Mediumschap Progressive Group jaartraining bij Paul Jacobs
  • Academie voor Mediumschap José Gosschalk
  • Oosterse meditatietechnieken
  • Healing: Reiki, Aurahealing, Eenheidshealing en Reconnective Healing
  • Keltische filosofie (druïdisme)

In 2018 volg ik lessen demonstratie mediumschap en masterclasses van Kitty Woud. Zij is tutor en course organiser van het Arthur Findlay college.

Graag hoor ik van je

Voor info, boekingen en vragen