Hallo, ik ben Saskia Chatillon

Saskia Chatillon medium en life coach

Trainer, auteur en medium

Mijn missie is het helpen van zoveel mogelijk mensen met het vergroten van hun innerlijke rust en het versterken van hun intuïtie op een praktische manier.

Sinds 2002 heb ik mijn praktijk, waar ik (online) trainingen geef. Ik ben auteur van het boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd en ik ben vaste blogger voor Inspirerend Leven en WoMagazine.

Jarenlang heb ik me verdiept in meditatietechnieken, mediumschap, healing, druïdisme en jnana yoga. Daarvoor werkte ik tien jaar bij internationale bedrijven, waar ik een voorliefde voor efficiëntie heb opgedaan. Met praktische spiritualiteit breng ik dat samen.

Balans

Ik weet hoe het is om empathisch, gedreven en gevoelig te zijn en jezelf voorbij te lopen.

Mijn bedrijf heb ik naast het alleenstaand moeder zijn en het volgen van trainingen en opleidingen. Balans is voor mij dus heel belangrijk.

Hoe ik dat doe, geef ik graag door aan mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen. Intuïtie, innerlijke rust en praktische spiritualiteit vergroten je innerlijke wijsheid en je geluksgevoel.

Sinds ik zelf meer begrijp van spiritualiteit, is er een wereld voor me opengegaan. Vroeger kon ik het alleen ervaren en er niet echt woorden aan geven. Ik wist alleen dat het mij verwonderde en gelukkiger maakte.

Zelfliefde

Zelfliefde is voor mij een belangrijk thema. Door flink aan mezelf te werken is het nu een onderdeel van mezelf geworden. Dat heeft mijn leven zoveel verbeterd. Ik doe gewoon leukere dingen, ontmoet fijnere mensen en maak makkelijker keuzes. Grenzen aangeven is nu makkelijk voor mij.

En hoe prachtig is het dat ik dit allemaal mag doorgeven in mijn trainingen, boek en blogs.

Spreker

Geregeld geef ik lezingen over intuïtie en praktische spiritualiteit. Kernwoorden: leuk, inspirerend en actief. Ik zet de mensen graag op een makkelijke manier even aan het werk voor praktische inzichten. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Schrijven

Toen ik klein was, had ik maar één droom: schrijfster worden. Boeken vond ik zo magisch, ik las heel graag. Maar doordat ik op de basisschool maar magere zesjes kreeg voor mijn opstellen, liet ik die droom varen. In de tussentijd heb ik me wel suf gelezen.

En gelukkig durfde ik toch weer op die droom te vertrouwen en blog ik nu met veel liefde. Heel bijzonder is dat op 8 mei 2019 mijn eerste boek uitkomt! Het gaat over het krijgen van een rustig hoofd en het staat vol praktische tips. Hier lees je er meer over.

Voor de online platforms Inspirerend Leven, WoMagazine en Online Mediteren ben ik een van de vaste bloggers. Mijn artikelen gaan over intuïtie en spiritualiteit en ze worden geboren uit wat ik om me heen zie en wat mij raakt.

Saskia Chatillon

Ervaring

  • HBO lerarenopleiding
  • Tien jaar internationaal bedrijfsleven
  • Diverse healing opleidingen
  • Academie voor Mediumschap
  • Training druïdisme
  • Trainingen meditatietechnieken
  • Training bij  Arthur Findlay College in de UK
  • Jaartraining bij topmedium Paul Jacobs in Duitsland
  • Workshops bij grande dame van mediumschap Janet Parker
  • Studie jnana yoga/non-dualiteit

Trainen

Sinds 2007 geef ik trainingen. Het is mijn passie om intuïtie en praktische spiritualiteit over te dragen aan mensen die een verbetering in hun leven willen. Vooral wanneer ik erna hoor hoe ze dit toepassen en ook hoe dit hun leven heeft verrijkt.

Samenwerken

Sinds 2017 geef ik met heel veel plezier samen met mijn kundige collega Stef les in mediumschap. We geven twee keer per jaar een kennismakingsworkshop mediumschap en daarnaast een driejarige opleiding.

 

Graag hoor ik van je

Voor info, boekingen en vragen