Geleide meditaties

Inspirerende audio
van het boek Rust

Boek: rust in je hoofd

Beluister 

Beluister de audio tracks van het boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd

Verlicht je gedachten

Uit hoofdstuk 6 pagina 83

Hart en ziel

Uit hoofdstuk 9 pagina 114

Weten wat je nodig hebt

Uit hoofdstuk 10 pagina 125

Let op je ademhaling

Uit hoofdstuk 11 pagina 130

Open je hart

Uit hoofdstuk 16 pagina 181

Ben je benieuwd naar het boek Rust, het geheim van een stiller hoofd? Lees de eerste pagina’s en een aantal reviews hier. 

Een MUST READ voor een rustiger hoofd

Dit prachtige boek is een MUST READ voor iedereen die zich gestrest voelt, tegen een burn-out aanzit en die meer rust in het hoofd wil. Saskia neem je aan de hand en leert je met praktische- en toepasbare oefeningen te vertrouwen op je intuïtie en helpt je om meer de regie over jezelf terug te krijgen.

Sandra Gomes Guimarães

Ik kwam met het boek van Saskia Chatillon in aanraking toen ik het voorbij zag gaan op linkedin. De rust die Saskia zelf uitstraalt, de vormgeving (kleuren) van het boek en natuurlijk de titel “RUST Het geheim van een stiller hoofd” spraken mij direct aan. Ik heb het boek diezelfde dag nog besteld omdat het vaak wel een kippenhok in mijn hoofd lijkt.

Ik zocht naar eenvoudige goed toepasbare tools/technieken die ik kon integreren in mijn dagelijkse volle dagen. Elke avond las ik een paar bladzijden voor het slapen gaan en het zorgde o.a. voor een betere nachtrust.

Saskia geeft in het boek hele praktische tips en tools waarmee jezelf aan de slag kunt gaan. Lees het, herlees het en ga er zelf mee aan de slag. Het zorgt ervoor dat je meer regie krijgt en neemt over de keuzes in je leven. Met als uiteindelijk doel een stiller hoofd en een fijner leven!

M. vd L.

Een pareltje onder de boeken over vitaliteit. Een boek dat je laat geloven d.m.v inzichten en mooie ervaringsoefeningen dat een rustig hoofd echt kan.

Marietta

Een makkelijk leesbaar boek, met echt praktische tips. Tijdens het lezen ga je jezelf al beter begrijpen en snap je dat het goed toe te passen is! Aanrader!

L. de R.

Ik heb het dit weekend direct gelezen en er veel mooie tips uitgehaald. Het is een breed boek, wat overzicht biedt en direct wat rust. En Saskia heeft een hele toegankelijke schrijfstijl. De audio online is trouwens een fijne aanvulling. Vooral de wit licht oefening werkt voor mij goed.

J.L.

Een rustig hoofd krijgen is het doel van Rust – Het geheim van een stiller hoofd, maar Saskia gaat nog veel verder om je hoofd rustig te houden voor misschien wel de rest van je leven. Dit doet ze door je te laten reflecteren en jezelf te onderzoeken waardoor je inzichten krijgt over wat je hoofd zo druk maakt, hoe je in elkaar zit en wat jou uniek maakt.

Nienke van Oeveren