Medium consult

Heldere inzichten en inspiratie

Wens

Je hebt vragen in je leven

Je wilt helderheid over jezelf, je leven of over een situatie

Je vraagt je je af of er meer is dan wat zichtbaar is

Je hebt een dierbare verloren en je hebt vragen of dingen die je wilt zeggen

Je wilt weten wat het pad van jouw ziel is, welke talenten en kwaliteiten jij hebt

Een medium consult kan je verder helpen. Mediumschap is liefdevol en kan je inspireren tot inzichten waar je mee verder kan in je leven.

Op zich is mediumschap niet iets bijzonders, want we zijn allemaal in meer of mindere mate gevoelig. Ben je wel eens een ruimte binnengestapt waar mensen net de slappe lach hadden, of juist een ruzie? Dat merk je meestal wel, ook al zijn de mensen net vertrokken. Je pikt de energie op. Zo is het ook met mediumschap, een medium werkt met de energie die er is.

Hoe zit het met overleden dierbaren?

Kort gezegd is de jij toen je 5, of 15 of 45 was, grotendeels hetzelfde. Je uiterlijk is anders, je ideeën en omstandigheden vast ook, maar de echte jij is er nog steeds. Ik zie dat als het zelf of de ziel. In het fysieke leven heeft je ziel een jasje, dat is je lichaam. En na het fysieke leven is het nog steeds je ziel, maar dan zonder jasje en niet grijpbaar of zichtbaar, maar nog steeds levend.

De energie van iemands ziel is goed te ervaren, waarbij een gevoelig persoon of een medium dat op zijn of haar eigen wijze waarneemt. Dat kan zijn door te zien, te voelen, te weten of te horen bijvoorbeeld. Meestal is er een combinatie van waarnemen.

Overleden dierbaren ‘zijn’ er dus nog steeds, maar dan op een andere manier. Je kunt dat de spirituele wereld noemen, hoewel het gewoon nog steeds onze wereld is.

Reviews

Wat anderen zeggen

‘Saskia is voor mij een collega die vanuit haar bevlogenheid, enthousiasme en zorg voor haar cliënten in staat is om je te laten ZIJN, precies die wie je echt bent.

Vanuit haar contact met de ongeziene wereld laat ze je niet alleen weten dat deze wereld bestaat maar ook voelen opdat je het zelf kunt beleven en ervaren.

De heling en wijsheid die hier van uitgaat is wonderschoon. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen, wanneer je er aan toe bent je wereld te openen voor dat wat je nog niet kende en wist.’
Hester van der Zee – Praktijk De Zee

‘Het consult heeft me diep geraakt. Ik werd bevestigd in bepaalde dingen, die ik wel wist maar gevoelsmatig moeilijk kon toegeven en toelaten. Saskia heeft deze dingen respectvol overgebracht en voor mij behapbaar benoemd.

Daarmee zijn veel vastzittende emoties vrij gekomen. De zorgvuldigheid waarmee zij de boodschappen en adviezen aan mij heeft doorgegeven, maken voor mij dat ik met plezier en in positieve zin verder kan in en met mijn leven.’
M.L.

‘Ik heb het consult als heel prettig ervaren. Ik vond het spannend, omdat ik zoiets nog nooit eerder had gedaan. Maar ik had er alle vertrouwen in dat ik bij Saskia op de goede plaats was. Het heeft me rust gegeven.’
G.vd H.

Contact met energie

Medium consult

Tijdens de consulten kijk ik naar jouw energie of stel ik me open voor jouw overleden dierbaren. Een combinatie kan ook. Of je wilt graag dat ik naar je zielenpad kijk, dan werk ik daarmee.

Voor mij is het een voorrecht om een consult te geven, omdat het liefdevol voelt. De spirituele wereld is er een van onvoorwaardelijke liefde en ze helpen je graag. Ook jouw eigen ziel is een wijze kracht vol liefde, die zich op eigen wijze wil uiten in het leven.

werkwijze

Praktisch

  • Tijd: 45 minuten
  • Kosten: 75 euro (incl. btw)
  • Opbouw: ik leg uit hoe een consult werkt en jij geeft aan of je wilt dat het consult over jou gaat, over overleden dierbaren, een combinatie hiervan of over jouw zielenpad.
  • Locatie of online: Als je een consult hebt besteld, kun je aangeven of je liever online wilt of bij mij in de praktijk. Mijn praktijk is vanaf 01-01-2024 in Nuland (Noord-Brabant). Je kunt zelf de dag en tijd inplannen via de link naar Calendly die je in de mail krijgt. Calendly stuurt je nog een reminder de dag ervoor.
  • Dag: op maandagmorgen geef ik mediumconsulten in mijn praktijk en op dinsdagmorgen geef ik online mediumconsulten.
  • Opname: een consult bij mij in de praktijk kun je op je telefoon opnemen en van een online consult krijg je de opname toegestuurd per e-mail.
  • Voorbereiding: Lees even de vragen en antwoorden hieronder door, zodat je goed bent voorbereid.
Ik geloof dat elk mens in dit leven komt met een ziel en dat het lichaam is als een jasje dat je aantrekt

Vragen & antwoorden

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een medium consult?

Het is fijn als je open staat en benieuwd bent. En geef vooral geen informatie vooraf of tijdens het consult, voor de zuiverheid van het consult.

Moet ik een foto of een voorwerp meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Dat is niet nodig om de energie van jou of van jouw overleden dierbaren te voelen.

Ik sta voor een keuze. Welke moet ik maken en wat is dan de uitkomst?

Beslissingen in je leven moet je toch echt zelf maken. Ik kan je wel leren hoe je meer contact met jezelf en je eigen wijsheid maakt. Een uitkomst is toekomst gerelateerd. Ik geef geen toekomstvoorspellingen en geloof daar ook niet zo in.

Ik heb een vraag over mijn partner of kind. Kun je me daar mee helpen?

Alleen in zoverre dat ik kijk naar jullie band en wat jij daarin kunt doen. Omdat jij degene bent in het consult, richt ik me op jou. Dit heeft met de ethiek van mediumschap te maken.

Hoe werkt een contact met een overleden dierbare?

We doen het met z’n drieën. Jij als ontvanger, ik als medium en de overleden dierbare. Elke persoon communiceert anders, of ze nu levend zijn of overleden. Soms is het even uitzoeken hoe de overleden dierbare communiceert, maar het is belangrijk dat jij hem of haar herkent. Dit gebeurt doordat ik dingen noem over het leven en de persoonlijkheid van degene met wie ik contact heb, wat ik niet had kunnen weten. Dat wordt ook wel bewijs genoemd.

Ik wil graag samen met iemand anders komen. Kan dat?

De consulten geef ik 1 op 1. Er kan best iemand meekomen als je wat verder weg woont, maar mijn praktijk heeft helaas geen wachtruimte. De ander kan dan om de hoek bij hotel Van der Valk Nuland wat drinken of even wandelen bijvoorbeeld.

Ik wil dat een consult alleen over mij gaat. Ik heb gewoon niks met spirituele dingen.

Geen punt. Ik kijk dan naar jou en je leven door je energieveld te zien en te voelen. Daardoor krijg je inzichten vanuit een ander perspectief over jouw leven te horen. Het kan gaan over je relatie, je werk of iets anders. Of je wilt graag horen over je zielenpad, dan kijk ik vooral naar wat je ziel hier in het leven wilt uitdrukken en hoe je daar handen en voeten aan geeft.

Iedereen kan zich wel medium noemen. Hoe weet ik of iemand goed is?

Ervaring is belangrijk, maar ook een gedegen opleiding. Gevoeligheid voor mediumschap heeft iedereen, net als bijvoorbeeld de mogelijkheid om te voetballen. De een kan briljant voetballen en de ander kan net een bal raken als ‘ie maar stilligt. Als je goed wilt kunnen voetballen, ga je trainen. Zo is het ook met mediumschap. Ik heb mijn intuïtie en mediumschap getraind vanaf 2008 en ik heb 6 jaar medium consulten gegeven.

Ik vind een consult heel spannend. Hebben anderen dat ook?

Dat hebben veel mensen en dat is oké. Een consult krijgen is best kwetsbaar en het gaat vaak over belangrijke levenszaken. Weet dat er niets is om bang voor te zijn. Als kind vond ik zelf het contact met de spirituele wereld fijn door de onvoorwaardelijke liefde die ik voelde, terwijl volwassenen me maar onzeker maakten omdat ik zag dat wat ze zeiden en deden, niet klopten met hoe ze zich echt voelden.

Ik heb gehoord dat het niet goed is om overledenen op te roepen. Dus is een consult dan wel een goed idee?

Overleden dierbaren zijn er met liefde. Ze hoeven dus niet opgeroepen te worden.

Ik heb gelezen over dat Engelse instituut voor mediumschap, Arthur Findlay College. Ben jij daar ook geweest?

Ja, maar op zich zegt dat niet zoveel. Je kunt je gewoon inschrijven voor een weekend of een week les daar. De duur van een opleiding en ervaring zijn belangrijk. Ik heb 5,5 jaar les gehad van diverse leraren van het Arthur Findlay College. Dit zijn José Gosschalk, Paul Jacobs, Andy Byng en Kitty Woud. Ik volg nu lessen bij Carmen Vreeburg die ook op het College lesgeeft.

Graag wil ik horen van een specifieke overleden dierbare. En dan ook over een bepaald onderwerp. Kun jij dat?

Ik snap dat je dat zou willen, maar zo werkt het niet. De spirituele wereld heeft een eigen intelligentie en er wordt gekeken wie van de overleden dierbaren het beste kan communiceren met het medium. En ook naar wat er op dit moment het meest nodig is voor jou en voor de overleden dierbaren.

Ziet een medium nou alles van mij en wat ik denk?

Nee hoor. Wat je (onbewust) niet wil laten zien, is ook niet zichtbaar in je energieveld. En je gedachten oppikken gaat ook niet, behalve echte denkpatronen. Zoals bijvoorbeeld iemand die vaak liedjes in het hoofd heeft of juist langere tijd sombere gedachten heeft.

Ik heb eerder een consult van je gehad. Je hebt toch een tijdje ander werk gedaan?

Inderdaad heb ik een aantal jaren ander werk gedaan, zoals (incompany) trainingen geven en met vluchtelingen werken. Ik heb daar veel geleerd en ben steeds blijven mediteren en mijn intuïtie blijven ontwikkelen. Door dit alles kan ik nu nog meer vanuit verbinding en compassie werken.

Saskia is voor mij een collega die vanuit haar bevlogenheid, enthousiasme en zorg voor haar cliënten in staat is om je te laten ZIJN, precies die wie je echt bent. Vanuit haar contact met de ongeziene wereld laat ze je niet alleen weten dat deze wereld bestaat maar ook voelen opdat je het zelf kunt beleven en ervaren. De heling en wijsheid die hier van uitgaat is wonderschoon. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen, wanneer je er aan toe bent je wereld te openen voor dat wat je nog niet kende en wist.

Hester van der Zee, Praktijk De Zee

Het consult heeft me diep geraakt. Ik werd bevestigd in bepaalde dingen, die ik wel wist maar gevoelsmatig moeilijk kon toegeven en toelaten. Saskia heeft deze dingen respectvol overgebracht en voor mij behapbaar benoemd. Daarmee zijn veel vastzittende emoties vrij gekomen. De zorgvuldigheid waarmee zij de boodschappen en adviezen aan mij heeft doorgegeven, maken voor mij dat ik met plezier en in positieve zin verder kan in en met mijn leven.

M.L.

Ik heb het consult als heel prettig ervaren. Ik vond het spannend, omdat ik zoiets nog nooit eerder had gedaan. Maar ik had er alle vertrouwen in dat ik bij jou op de goede  plaats was. Het heeft me rust gegeven.

 G.vd H.

Ik kon moeilijk rust vinden in mijn hoofd ten aanzien van de situatie in mijn gezin. Het voornaamste resultaat was dat ik hele goede adviezen heb gekregen, inzichten in mezelf.

Saskia kwam direct bij de kern van mijn situatie wat je nodig hebt om verder te kunnen. Ze heeft een hele prettige persoonlijk benadering. 

Nogmaals hartelijk dank voor alles.

M.J.

Voordat ik bij Saskia kwam wist ik niet welke richting ik zou kunnen gaan. Het consult zorgde ervoor dat ik antwoord heb gekregen van personen uit mijn leven vroeger. Ik raad Saskia aan omdat het een rustig en goed gevoel geeft een consult bij haar te krijgen.

Cornelia

Ik liep tegen mezelf aan en de moeilijke situatie waar ik me in bevind. Het belangrijkste resultaat van het consult is dat ik nu vertrouw op mezelf en dat ik meer ruimte ervaar. Saskia is een aanrader omdat ik een heel prettig gevoel bij het consult heb gekregen. Ze is respectvol en geeft rust.

Sandra

Ik heb mijn afspraak met jou zo fijn en prettig gevonden. Dankjewel.

Mijn zus heeft het gistermiddag terug beluisterd en herkende m’n moeder ook direct. Vooral ook de specifieke woordkeuze die je gebruikte. Dit gaf ons echt heel veel steun en vertrouwen dat ze bij ons is.

In het probleem waar ik tegenaan loop, voel ik dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel. Dat is na de afspraak met jou ook sterker geworden.

Patricia