De titel ziet er natuurlijk ongeloofwaardig uit, dat snap ik wel. Maar het is toch één van de resultaten uit de eindmeting van mijn mentorschap cliënt. In de 3 maanden van mijn Reis naar je Innerlijke Leiderschap is ze met dit onderdeel van een 1 naar een 9 gegaan, ongelooflijk.
Innerlijk kompas
Het onderdeel is het hebben van een innerlijk kompas, wat essentieel is in het omgaan met jezelf, met keuzes en situaties. Als je dan van ‘wat is dat eigenlijk?’ gaat naar je eigen kompas ademen, leven en belichamen, dan zet je grote stappen. Kudos voor deze cliënt die het zo prachtig oppakte.
Meting
Wanneer iemand start met dit traject, vult ze eerst een nulmeting in. Blijft lastig, want: momentopname, subjectiviteit, taalgebruik. Zeker. Maar ik wil de progressie terugzien. Vooral bij innerlijk leiderschap, wat in de grote mensenwereld als soft wordt gezien. Voeg daar nog mijn expertises bij van healing (vanaf 2002) en mediumschap (vanaf 2008) en we hebben het over boterzacht.
Jouw licht zien
En juist dat zachte werkt briljant. Want het ketst niet af tegen de muurtjes, maskers of mooie woorden die iemand kan hebben. Het gaat eronder en erin. Ben je cliënt bij mij, dan word je helemaal gezien. Je energie, je patronen, je neigingen, je ziel en al. Ja, dat is confronterend. Maar ook helend. Ik zie achter je donkerte jouw licht. En ik vertrouw op jouw potentieel. Ik geloof in je, totdat je het zelf ook gelooft en gaat neerzetten. Los daarvan geef ik je gewoon praktische tools.
Leiderschap

Innerlijk leiderschap is voor mij: persoonlijk leiderschap, innerlijke rust en een scherpe intuïtie. Ik begeleid bewuste ondernemende vrouwen hier naartoe. Wanneer je vanuit je hart en ziel leiding neemt over je leven, ben je in verbinding met jezelf, met anderen en met de aarde. Ik geloof dat dit voor een betere wereld zorgt.

Review
Het gaat dus niet om mij, of om jou. Het gaat om òns, om samen. Vandaar dat deze zin in de review van mijn cliënt me het meeste raakte:
‘Deze reis was een kado voor mijzelf en voor de mensen om mij heen. En daarom zou ik het van harte aanbevelen. (Al gedaan) xxx’
En als we het toch over cijfers hebben, de gemiddelde verbetering bij deze cliënt was 114%. Van een 3,5 naar een 7,5 in onder andere rust in je hoofd en emoties in balans kunnen brengen. Ik doe het ervoor.
Ben je benieuwd of innerlijk leiderschap bij je past? Stuur me dan even een berichtje.