Meer bezig met het nu, in zachtheid en kwetsbaarheid zichzelf uitgesproken naar partner, inzicht in vaker om hulp vragen en gestart met oude ballast loslaten.
3 Weken onderweg in traject
Zo even wat punten die een van mijn cliënten maandag noemde. Ze zit in mijn mentorschap traject van 3 maanden en we zijn net 3 weken onderweg. Ik ben zo trots op haar! Al mijn cliënten hebben een plekje in mijn hart, maar deze voelt even fijn om te delen. Ze gaf natuurlijk ook toestemming om erover te schrijven.
Alles al eens gehoord
Deze inspirerende dame is slim, getalenteerd en bewust. Ze heeft al genoeg therapie en trajecten doorlopen vanwege stevige trauma’s uit haar jeugd. Eigenlijk weet ze het allemaal prima en heeft ze het ook allemaal al eens gehoord. Nu ben ik geen psycholoog of therapeut, maar een medium. Dus ik zie en voel helder. En ik gebruik al 22 jaar healing, wat voor mij elk woord overstijgt.
Healing zet open
‘Die healing zet alles een beetje open. Ik kan er nog niet de vinger op leggen, maar het loslaten van oude ballast is begonnen. En ik heb een goed gesprek gehad met mijn partner. Eerder was ik best strijdbaar of hield ik maar mijn mond. Er zat een blokkade. Nu ervaar ik meer zachtheid en kon ik bij mezelf blijven.
Ik heb trouwens ook het inzicht gekregen dat ik de neiging heb steeds autonoom te zijn. Ik vroeg dus niet om hulp, terwijl ik het wel nodig had. En ik kon ook aan mezelf twijfelen als ik vol passie was over iets. Dat doe ik nu minder.
Jezelf advies geven
Kunnen we vandaag trouwens weer die oefening doen waarbij ik mezelf advies geef over een thema terwijl mijn hoofd niet meedoet? Die werkt heel goed voor mij.’
Ik ben er stil van. En trots.
Ondernemende vrouwen
Jeetje wereld, wat een liefdevol powerhouse gaat ze zijn na 3 maanden. Daarom begeleid ik graag ondernemende vrouwen. Omdat ze een verschil maken in de wereld. Een missie hebben. Dingen aan de kaak stellen. Mensen in hun hart raken. En ik stuur even een beetje bij met energie. Want alles was natuurlijk al aanwezig. Effing vet.