fbpx

Leiderschapsprogramma

Verbinding, rust en resultaten

Je wilt een inspirerende leider zijn die verbindt, vanuit rust leidt en resultaten haalt.

Verbinding

Een team die zich met hart en ziel aan de zaak verbindt, dat zou mooi zijn. Maar het begint met jou. Je verbinding is de band tussen jou en de zaak, tussen jou en je mensen en tussen jou en alle stakeholders, waaronder de omgeving.

De basis hiervan is de verbinding met jezelf. Maar als deze geen stevige fundering heeft, dan lukt verbinden met anderen ook maar moeizaam. Saskia helpt je om je te verbinden met je eigen hart en ziel, zodat je dat vervolgenskunt inspireren bij anderen.

Rust

Vanuit rust leiden, werken en leven helpt je om overzicht te houden en ook om inspiratie op te doen. Het is een voorwaarde om de regie te kunnen houden en niet vanuit de waan van de dag te ageren. Echter in deze tijd lijkt rust wel een luxe te zijn die maar af en toe grijpbaar is. Toch is het ervaren van rust ook tijdens drukke dagen wel degelijk mogelijk. De rust in jezelf kunnen vinden is hierin dan de sleutel. Met de praktische tools uit Saskia’s boek Rust lukt het jou ook om rust te ervaren.

Resultaten

Wanneer je zorgt voor verbinding tussen je mensen en voor rust in het team, verbeteren de resultaten. Mensen groeien dan, nemen hun verantwoordelijkheid en laten hun talenten zien. Zo stijgt de productiviteit, fouten en verzuim verminderen en de inzet en flexibiliteit nemen toe. Dit lukt niet zomaar of snel, maar het is een duurzame weg die veel oplevert. Voor jou, je mensen, alle betrokkenen en ook de wereld waarin we leven.

Inspiratie

Wat nodig is, zijn authenticiteit, bewustzijn en zelfreflectie. Je wilt geen rol spelen maar jezelf met al je waarden en talenten meenemen in je leiderschap. Vertrouwen geven en zelf te vertrouwen zijn horen voor jou bij elkaar. Sturen op talenten en ruimte geven aan mensen is ook iets wat je concreet wilt maken. En doordat je zelf je zingeving onderzoekt, inspireer je vervolgens jouw team dus om hetzelfde te doen.

Saskia is de auteur van het boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd, dat in mei 2019 verscheen bij uitgeverij Donkigotte.

– “verrassende en praktische oefeningen” Jessie van Loon, recensente Managementboek

– “een must-read” Daan Fousert,
Algemeen Directeur, Servant-Leadership Solutions

Programma

Verbinding, rust en resultaten zijn dan niet een doel in de verte, maar iets wat je dagelijks ervaart. Saskia helpt je met het programma om het concreet te maken. Je leert jezelf zo opnieuw kennen, met een grotere diepgang. Het programma biedt inzicht in jezelf en geeft je praktische tools om te verbinden en om rust te ervaren.

Ben je toe aan echte verbinding, rust en resultaten? In een kennismakingsgesprek met Saskia kun je bespreken waar je tegenaan loopt en wat er nodig is.

Ben je toe aan verbinding, rust en resultaten?

Opdrachtgevers o.a.:

|

Geweldige gave

Wat een fijne cursus was het en wat hebben we veel geleerd maar vooral wat een geweldige gave heb je om de cursus zo positief te brengen.

Alles wat we geleerd hebben is een plekje aan het krijgen. Hele simpele zaken zoals veeeeeel minder koffie heb ik meteen doorgevoerd. Ik moet sommige oefeningen nog in mijn systeem krijgen. Ik doe ze al wel steeds vaker!

|

Stukjes wijsheid

Het is superfijn om stukjes wijsheid ook echt samen met Saskia en de groep toe te passen.

Ze organiseert daarvoor een hele fijne werksfeer en veel afwisselende oefeningen die hun punt altijd maken.

Saskia is betrokken, ziet ieder groepslid goed, is oordeelloos en goed voorbereid.

|

Persoonlijk en veel tools

Fijn aan de training is de persoonlijke benadering en de rust. Ik heb zoveel tools gekregen om mee aan de slag te gaan.

Saskia, je bent zo rustig en toch energiek met zoveel aandacht voor elke cursist.

|

Bruikbare tools

De workshop was top! Ik vond het respect, de veiligheid en de tijdbewaking goed, plus de bruikbare tools.

Saskia is een kundige en warme persoonlijkheid.

 

|

Onmiddelijk effect

Ik had onmiddellijk effect van de toegepaste oefeningen.

De stof is mooi stapsgewijs opgebouwd en in de veilige omgeving van de training mag een mens zichzelf zijn.

Saskia geeft de training vanuit haar hart. Ze is geïnspireerd, liefdevol, empathisch en transformerend.

|

Direct toepasbaar

De workshop is interactief, snijdt hout, geeft goede handvatten en is direct toepasbaar. Saskia is rustig, duidelijk, vertelt uit eigen ervaring, biedt een veilige omgeving en handhaaft timemanagement.

|

Activerend

Saskia laat iedereen in haar waarde en de inhoud van de workshop is praktisch, rustig, uitnodigend en activerend.

|

Afwisseling

Saskia geeft veel afwisseling in theorie en in praktisch oefenen.

Ze creëert een veilige omgeving waarin we respect voor elkaar hebben.

Ze is enthousiast en heeft tegelijkertijd een rustige uitstraling.

Ben je toe aan verbinding, rust en resultaten?