Demonstratie Mediumschap

Graag nodigen we je uit voor vrijdag 21 december, waar we met drie mediums samenwerken om twee werelden in liefde met elkaar te verbinden.

Deze avond is voor jou wanneer je een antwoord zoekt over het leven na de dood. En ook wanneer je open staat voor boodschappen van overleden familieleden en vrienden.

Door middel van mediumschap bewijzen we op respectvolle manier dat het leven doorgaat na de stoffelijke dood.

De mediums van deze avond zijn Astrid Koppen, Elisabeth Bieze-Veerbeek en Saskia Chatillon.

Heel bijzonder is dat Elisabeth deze avond portretten maakt van overleden familieleden en vrienden uit het publiek. Astrid en Saskia maken contacten en vertellen daarover en Elisabeth tekent de overleden dierbaren.

 

  • Datum: vrijdag 21 december 2018
  • Tijd: Zaal open 19:45 uur, Start 20:00 uur
  • Locatie: Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
  • Entree: 15 euro

 

Ja, ik wil graag komen

Astrid Koppen is een ervaren en bevlogen medium.

Zij heeft haar eigen praktijk in Amsterdam waar zij privéconsulten geeft en veel mensen begeleidt in hun intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties en huiskameravonden en skype-consulten aan mensen over de hele wereld.

Zij heeft trainingen en opleidingen gevolgd o.a. aan het befaamde Arthur Findley College in Stansted (UK). Verder had zij het voorrecht om het 2-jarige Advanced Mentorshipprogramma van het wereldwijd gerenommeerde medium Mavis Pittila in Manchester (UK) te volgen en af te ronden.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren medium en spirit- en psychic artist. 

Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam van waaruit zij mediamieke consulten, auragraphs of zielstekeningen en spirituele/creatieve coaching aanbiedt. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal spirit artist en ze geeft workshops en trainingen.

Ze heeft veel trainingen en opleidingen gevolgd, o.a. aan het befaamde Arthur Findlay College.

 

Saskia Chatillon is een ervaren medium met een praktijk in Berlicum waar ze consulten geeft. Ook geeft ze medium avonden voor zalen in Nederland.

Ze volgt sinds 2009 trainingen mediumschap, waaronder aan het Arthur Findlay College.

Saskia is onder meer getraind door José Gosschalk, Paul Jacobs en Janet Parker.

Inmiddels geeft ze een opleiding tot medium en trainingen in intuïtieve ontwikkeling.

Ik kom graag deze avond